Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Henger Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 51000
Henger Tokaji Aszú
5-2-2-1 mindig Tactiek E3 Paks
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
63.7 gemiddelde waardering 74.4
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


14e minuut.
Kinkladze verovert de bal door een tackle van achteren. Guttmann onderschept slim de pass. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Tokaji Aszú 1:0

29e minuut.
Guttmann met een sublieme pass. Gulyás met een sublieme pass. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos draait met de bal, schiet en ... Trošt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Henger - Tokaji Aszú 1:1

32e minuut.
Tomkovics passt de bal in één keer door. Gulyás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyás passt de bal in één keer door. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 49%, Tokaji Aszú 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Henger - Tokaji Aszú 1:1

53e minuut.
Veres raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fischer komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Reva probeert naar een medespeler te passen. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics passt de bal zonder na te denken. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy schiet op doel. De bal raakt de paal. Bosch is nu in balbezit. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Delflaesse ... Strafschop! Rákos raakt geblesseerd tijdens het duel. Ordódy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Trošt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Tomkovics speelt de bal door. Ordódy rent richting de bal. Ordódy heeft problemen om de bal te vangen. Ordódy draait met de bal, schiet en ... Trošt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Tokaji Aszú 1:2

76e minuut.
Rákos rent richting de bal. Bosch geeft de bal voor. Rákos probeert naar een medespeler te passen. Gosztonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosztonyi draait met de bal, schiet en ... Trošt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Daar is Ordódy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordódy passt de bal zonder na te denken. Gulyás met een sublieme pass. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi draait met de bal, schiet en ... Trošt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Tomkovics geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Niemancewicz de bal. Niemancewicz geeft een hoge lob. Novotny geeft de bal voor. Rákos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 54%, Tokaji Aszú 46%.
Henger - Tokaji Aszú 1:2