Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Borospince
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 36677
Tokaji Aszú FC. ATLETRIKÓ***
Nascar 523 Tactiek ute001
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
74.5 gemiddelde waardering 72.9
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Gosztonyi springt en kopt de bal. Villegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 1:0

8e minuut.
Posa kopt de bal weg. Whitmore is nu in balbezit. Novotny begaat een overtreding. Novotny krijgt een gele kaart. Whitmore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Scándolo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Csóka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Torres neemt de hoekschop. Savaresse springt en kopt de bal. Csóka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Novotny geeft de bal voor. Veress bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos verovert de bal door een tackle van achteren. Rákos heeft problemen om de bal te vangen. Rákos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 2:0

16e minuut.
Kontor passt de bal zonder na te denken. Leitner onderschept slim de pass. Rákos is nu in balbezit. Rákos schiet op doel. Veress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 3:0

21e minuut.
Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ménesi zal de hoekschop nemen. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy draait met de bal, schiet en ... Veress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ménesi geeft een hoge lob. Gosztonyi kopt de bal weg. Ordódy rent richting de bal. Ordódy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 4:0

36e minuut.
Gosztonyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres probeert naar een medespeler te passen. Ordódy rent richting de bal. Ordódy schiet op doel. Veress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gosztonyi rent richting de bal. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 5:0

44e minuut.
Márialigeti is nu in balbezit. Novotny verovert de bal door een tackle van achteren. Novotny passt de bal met de wreef. Rákos is nu in balbezit. Rákos draait met de bal, schiet en ... Veress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 47%, FC. ATLETRIKÓ*** 53%.
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 5:0

47e minuut.
Gulyás rent richting de bal. Gulyás speelt de bal door. Klungelig pakt Gosztonyi de bal. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 6:0

49e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Venczel geeft een hoge lob. Mendzorius onderschept slim de pass. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. Veress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 7:0

55e minuut.
Scándolo speelt de bal door. Savaresse rent richting de bal. Posa is nu in balbezit. Posa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 7:1

57e minuut.
Inworp. Gulyás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ménesi de bal. Ménesi geeft de bal voor. Rákos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ordódy rent richting de bal. Ordódy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 8:1

69e minuut.
Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel geeft een hoge lob. Gulyás kopt de bal weg. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. Veress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Márialigeti rent richting de bal. Gulyás verovert de bal door een tackle van achteren. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 9:1

79e minuut.
Kontor rent richting de bal. Posa is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scándolo zal de hoekschop nemen. Savaresse kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Villegas geeft de bal voor. Scándolo kopt de bal weg. Venczel rent richting de bal. Savaresse onderschept slim de pass. Savaresse draait met de bal, schiet en ... Csóka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 9:2

88e minuut.
Whitmore kopt de bal weg. Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa verovert de bal door een tackle van achteren. Posa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 47%, FC. ATLETRIKÓ*** 53%.
Tokaji Aszú - FC. ATLETRIKÓ*** 9:2