Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Illovszky Stadion
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 32207
Vasas Korlat FC
Zafír Tactiek jjjjjjj
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
71.1 gemiddelde waardering 68.2
outstanding Schieten incredible
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Lichograj kopt de bal weg. Pierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierro passt de bal met de wreef. Foszt is nu in balbezit. Foszt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pierro rent richting de bal. Pierro passt de bal met de wreef. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Korlat FC 1:0

18e minuut.
Shrirang passt de bal met de wreef. Goldman is nu in balbezit. Goldman passt de bal met de wreef. Pezzotta is nu in balbezit. Pezzotta haalt uit met een fantastische trap. Popol bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Goldman neemt de hoekschop. Pezzotta kopt de bal weg. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt haalt uit met een fantastische trap. Popol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Goldman probeert naar een medespeler te passen. Pezzotta probeert naar een medespeler te passen. Okoń heeft problemen om de bal te vangen. Foszt rent richting de bal. Foszt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Popol trapt de bal weg. Pierro kopt de bal weg. Shrirang rent richting de bal. Shrirang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kvartuč met een sublieme pass. Glavić rent richting de bal. Glavić passt de bal met de wreef. Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vasas - Korlat FC 1:1

27e minuut.
Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang draait met de bal, schiet en ... Popol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Korlat FC 2:1

30e minuut.
Glavić rent richting de bal. Glavić probeert naar een medespeler te passen. Megyebíró is nu in balbezit. Megyebíró schiet op doel. Paal! Kerkai rent richting de bal. Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vasas - Korlat FC 2:2

37e minuut.
Pierro rent richting de bal. Shrirang is nu in balbezit. Huete tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shrirang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Shrirang kan niet meer verder spelen. Puskás komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Kvartuč verovert de bal door een tackle van achteren. Kvartuč speelt de bal door. Glavić rent richting de bal. Glavić geeft de bal voor. Kerkai krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Latocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Goldman passt de bal in één keer door. Španjol onderschept slim de pass. Pezzotta rent richting de bal. Pezzotta geeft de bal voor. Foszt krijgt zijn hoofd ertegen. Popol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Puskás passt de bal met de wreef. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Huete bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt verovert de bal door een tackle van achteren. Foszt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasas 37%, Korlat FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vasas - Korlat FC 2:2

50e minuut.
Kerkai rent richting de bal. Kerkai met een sublieme pass. Glavić rent richting de bal. Glavić geeft de bal voor. Megyebíró krijgt zijn hoofd ertegen. Latocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kerkai rent richting de bal. Kerkai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Korlat FC 2:3

55e minuut.
Pezzotta is nu in balbezit. Pezzotta passt de bal met de wreef. Foszt rent richting de bal. Foszt draait met de bal, schiet en ... Popol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vasas - Korlat FC 3:3

60e minuut.
Pezzotta speelt de bal door. Pierro is nu in balbezit. Pierro passt de bal zonder na te denken. Daar is Puskás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puskás schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Megyebíró geeft de bal voor. Klungelig pakt Kerkai de bal. Fencl is nu in balbezit. Kerkai verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkai schiet op doel. Latocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Španjol geeft de bal voor. Goldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman passt de bal met de wreef. Foszt is nu in balbezit. Foszt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Glavić kopt de bal weg. Goldman probeert de bal aan de voet te houden. Megyebíró is nu in balbezit. Megyebíró draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Korlat FC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasas 50%, Korlat FC 50%.
Vasas - Korlat FC 3:4