Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:22
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: SIPKAY BÉLA STADION
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 48205
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB Henger
donci Tactiek 5-2-2-1 nyiregy3
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 65.2
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


14e minuut.
Niemancewicz geeft een hoge lob. Kinkladze rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szabics neemt de hoekschop. Kinkladze springt en kopt de bal. Kapłański bokst de bal weg. Ciobănescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Henger 0:1

17e minuut.
Reva passt de bal in één keer door. Pérez speelt de bal door. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov geeft een hoge lob. Kinkladze krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Muntian is nu in balbezit. Muntian passt de bal zonder na te denken. Daar is Reguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinkladze onderschept slim de pass. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap. Kapłański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Grohlich rent richting de bal. Grohlich geeft de bal voor. Szabics met een sublieme pass. Kinkladze is nu in balbezit. Kinkladze schiet op doel. Kapłański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich onderschept slim de pass. Grohlich geeft een lange en hoge pass. Kolher springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Henger 1:1

32e minuut.
Kolher controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nəbi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze schiet op doel. Kapłański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Henger 1:2

38e minuut.
Kinkladze passt de bal in één keer door. Jütte rent richting de bal. Kinkladze maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kinkladze moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kinkladze schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 67%, Henger 33%.
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Henger 1:2

62e minuut.
Slavkovic rent richting de bal. Slavkovic met een sublieme pass. Kolher rent richting de bal. Kolher draait met de bal, schiet en ... Delflaesse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Henger 2:2

76e minuut.
Niemancewicz geeft een hoge lob. Şükürov is nu in balbezit. Ciobănescu rent richting de bal. Şükürov onderschept slim de pass. Şükürov draait met de bal, schiet en ... Kapłański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Babunski met een sublieme pass. Duy Hiền geeft de bal voor. Kolher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolher schiet op doel. Trošt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Henger 3:2

85e minuut.
Muntian geeft een hoge lob. Kolher is nu in balbezit. Delflaesse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. González kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Jütte rent richting de bal. Şükürov onderschept slim de pass. Şükürov passt de bal met de wreef. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 52%, Henger 48%.
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Henger 3:2