Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarkanyvadasz FC Bajnok Csapat Fc
20240223 Tactiek GOOO
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
66.3 gemiddelde waardering 73.1
excellent Schieten incredible
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Aaskivi passt de bal in één keer door. Gubán is nu in balbezit. Aaskivi rent richting de bal. Aaskivi geeft de bal voor. Török maakt een snoekduik en kopt de bal. Peneş bokst de bal weg.

5e minuut.
Chişcă onderschept slim de pass. Chişcă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gubán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chinês onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Chişcă is nu in balbezit. Chişcă passt de bal met de wreef. Oleszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszek geeft de bal voor. Rahibov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarkanyvadasz FC - Bajnok Csapat Fc 1:0

18e minuut.
Rahibov is nu in balbezit. Rahibov passt de bal zonder na te denken. Daar is de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Mello geeft een hoge lob. Rahibov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Dalkia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gubán krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarkanyvadasz FC - Bajnok Csapat Fc 2:0

27e minuut.
Aaskivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aaskivi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Török zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raffay krijgt zijn hoofd ertegen. Peneş bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Oleszek met de inworp. de Mello speelt de bal door. Oleszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszek geeft een lange en hoge pass. Rahibov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hodkovička met een sublieme pass. Chinês bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinês probeert naar een medespeler te passen. Török rent richting de bal. Török schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarkanyvadasz FC 50%, Bajnok Csapat Fc 50%.
Sarkanyvadasz FC - Bajnok Csapat Fc 2:0

46e minuut.
Sárosi komt het veld opgelopen. Rousseff komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaskivi onderschept slim de pass. Aaskivi speelt de bal door. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gubán stond buitenspel. Teleki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Buttiens probeert naar een medespeler te passen. Chinês bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinês passt de bal met de wreef. Török heeft problemen om de bal te vangen. Török haalt uit met een fantastische trap. Peneş bokst de bal weg.

78e minuut.
Wrzesień probeert naar een medespeler te passen. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello passt de bal in één keer door. Rousseff is nu in balbezit. Rousseff haalt uit met een fantastische trap. Dalkia bokst de bal weg.

80e minuut.
Buitenspel voor Gubán. Goede buitenspelval van de verdediging. Sioncke komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička probeert naar een medespeler te passen. Török is nu in balbezit. Gubán is nu in balbezit. Gubán draait met de bal, schiet en ... Peneş bokst de bal weg.

85e minuut.
Sætra met een sublieme pass. Aaskivi is nu in balbezit. Aaskivi geeft de bal voor. Török maakt een snoekduik en kopt de bal. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarkanyvadasz FC - Bajnok Csapat Fc 2:1

89e minuut.
Chişcă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aaskivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aaskivi met een sublieme pass. Török rent richting de bal. Török draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarkanyvadasz FC 52%, Bajnok Csapat Fc 48%.
Sarkanyvadasz FC - Bajnok Csapat Fc 2:1