Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB II.02
  • Stadion: ---Circle Pit---
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 39957
heavymeNtál Sarkanyvadasz FC
balvéd Tactiek 20240223
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
68.3 gemiddelde waardering 67.2
excellent Schieten very good
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


8e minuut.
Miúra onderschept slim de pass. Miúra geeft een hoge lob. Bechara kopt de bal weg. Kispál rent richting de bal. Kispál haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Zimmermann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sárosi komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Drewek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Vinh met de inworp. Bździądło geeft een hoge lob. Bechara krijgt zijn hoofd ertegen. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Drewek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bździądło met een snelle inworp. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh geeft een lange en hoge pass. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sárosi krijgt een gele kaart. Kispál is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kispál wilt de vrije trap nemen. Peneş bokst de bal weg.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gubán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rahibov rent richting de bal. Rahibov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
heavymeNtál - Sarkanyvadasz FC 0:1

43e minuut.
Skrzyński met een sublieme pass. Daar is Kispál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál verovert de bal door een tackle van achteren. Kispál draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Doeltrap. Rousseff komt het veld opgelopen. Oleszek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heavymeNtál 46%, Sarkanyvadasz FC 54%.
heavymeNtál - Sarkanyvadasz FC 0:1

69e minuut.
de Mello is nu in balbezit. de Mello passt de bal met de wreef. Paszkowski rent richting de bal. Rousseff onderschept slim de pass. Rousseff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Sioncke komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heavymeNtál 49%, Sarkanyvadasz FC 51%.
heavymeNtál - Sarkanyvadasz FC 0:1