Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája DSI-SC
copygeneral Tactiek 4Mc`2Scs1esző3
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.5 gemiddelde waardering 69.7
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen incredible


4e minuut.
Stehle rent richting de bal. Vékey onderschept slim de pass. Gaddato verovert de bal door een tackle van achteren. Gaddato haalt uit met een fantastische trap. Bazsó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - DSI-SC 0:1

5e minuut.
Vékey verovert de bal door een tackle van achteren. Gaddato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaddato passt de bal in één keer door. Grabarek rent richting de bal. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Grofcsik speelt de bal door. Kargus is nu in balbezit. Jelovac verovert de bal door een tackle van achteren. Jelovac haalt uit met een fantastische trap. Burcsa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Gaddato rent richting de bal. Gaddato speelt de bal door. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle schiet op doel. Bazsó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - DSI-SC 0:2

13e minuut.
Pruban probeert naar een medespeler te passen. Gaddato is nu in balbezit. Gaddato passt de bal met de wreef. Stehle is nu in balbezit. Stehle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Beristain passt de bal zonder na te denken. Gaddato is nu in balbezit. Karinthy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karinthy krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaddato met een snelle inworp. Stehle met een sublieme pass. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bazsó probeert naar een medespeler te passen. Nurci rent richting de bal. Nurci passt de bal zonder na te denken. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek schiet op doel. Bazsó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pruban rent richting de bal. Daar is Pruban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruban passt de bal in één keer door. Stehle rent richting de bal. Stehle haalt uit met een fantastische trap. Bazsó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gaddato verovert de bal door een tackle van achteren. Gaddato passt de bal in één keer door. Beristain is nu in balbezit. Jelovac onderschept slim de pass. Jelovac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Damnik probeert naar een medespeler te passen. Gaddato heeft problemen om de bal te vangen. Gaddato passt de bal met de wreef. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle draait met de bal, schiet en ... Bazsó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Pruban probeert naar een medespeler te passen. Grabarek rent richting de bal. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Bazsó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Král probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - DSI-SC 0:3

38e minuut.
Gaddato probeert naar een medespeler te passen. Stehle rent richting de bal. Sobieszewski is nu in balbezit. Gaddato onderschept slim de pass. Gaddato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pruban rent richting de bal. Grabarek is nu in balbezit. De Matteis is nu in balbezit. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek schiet op doel. Bazsó bokst de bal weg.

42e minuut.
Daar is Damnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damnik probeert naar een medespeler te passen. Gaddato is nu in balbezit. Gaddato geeft een hoge lob. Grabarek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Král rent richting de bal. Gaddato verovert de bal door een tackle van achteren. Gaddato passt de bal zonder na te denken. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémiája 63%, DSI-SC 37%.
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - DSI-SC 0:3

46e minuut.
Beristain rent richting de bal. Beristain geeft een hoge lob. Král kopt de bal weg. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nurci probeert naar een medespeler te passen. Gaddato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaddato geeft de bal voor. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Bazsó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Gajáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajáry onderschept slim de pass. Gajáry haalt uit met een fantastische trap. Burcsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - DSI-SC 1:3

57e minuut.
Crăciun met een snelle inworp. Karinthy rent richting de bal. Met opzet legt Gaddato zijn tegenspeler op de grond. Gaddato krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Damnik rent richting de bal. Karinthy onderschept slim de pass. Karinthy geeft een lange en hoge pass. Gajáry is nu in balbezit. Gajáry schiet op doel. Burcsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Sobieszewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grofcsik de bal onder controle te krijgen. Bárdos is nu in balbezit. Jelovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelovac draait met de bal, schiet en ... Burcsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antognozzi heeft problemen om de bal te vangen. Gajáry is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - DSI-SC 2:3

71e minuut.
Gaddato rent richting de bal. Gaddato passt de bal met de wreef. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Bazsó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - DSI-SC 2:4

72e minuut.
Antognozzi is nu in balbezit. Antognozzi geeft een hoge lob. Grabarek kopt de bal weg. Klungelig pakt Stehle de bal. Stehle schiet op doel. Bazsó bokst de bal weg.

86e minuut.
Sobieszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik probeert naar een medespeler te passen. Stehle rent richting de bal. Stehle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Karinthy probeert naar een medespeler te passen. Damnik heeft problemen om de bal te vangen. Damnik passt de bal in één keer door. Gaddato is nu in balbezit. Gaddato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémiája 59%, DSI-SC 41%.
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - DSI-SC 2:4