Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devil Driver Újpestforever
532 Tactiek 523Újpest
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 32.4
incredible Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


5e minuut.
Logvinenko heeft problemen om de bal te vangen. Tompa is nu in balbezit. Logvinenko maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Logvinenko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Logvinenko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Lazar passt de bal zonder na te denken. Daar is Hugués, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bácskai onderschept slim de pass. Convey verovert de bal door een tackle van achteren. Convey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ralph is nu in balbezit. Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sulayman. Sulayman krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Convey bereikt de bal nog maar net als eerste. Convey passt de bal in één keer door. Hugués is nu in balbezit. Hugués draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Újpestforever 1:0

12e minuut.
Sulayman passt de bal met de wreef. Lazar is nu in balbezit. Lazar passt de bal zonder na te denken. Hugués rent richting de bal. Hugués draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Szász is nu in balbezit. Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Ralph passt de bal zonder na te denken. Convey is nu in balbezit. Convey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Daar is Convey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Convey probeert naar een medespeler te passen. Bajzát heeft problemen om de bal te vangen. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ralph speelt de bal door. Torregiani is nu in balbezit. Torregiani speelt de bal door. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Torregiani speelt de bal door. Convey is nu in balbezit. Convey passt de bal met de wreef. Hugués is nu in balbezit. Hugués draait met de bal, schiet en ... Harkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lazar met een snelle inworp. Ralph is nu in balbezit. Ralph passt de bal zonder na te denken. Convey geeft een hoge lob. Hugués krijgt zijn hoofd ertegen. Harkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Sulayman met een sublieme pass. Lazar is nu in balbezit. Lazar geeft een lange en hoge pass. Hugués krijgt zijn hoofd ertegen. Harkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Újpestforever 2:0

38e minuut.
Plian bereikt de bal nog maar net als eerste. Plian geeft een hoge lob. Bácskai probeert de bal met de borst te controleren. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Satish geeft een lange en hoge pass. Bukta rent richting de bal. Lazar onderschept slim de pass. Lazar geeft de bal voor. Hugués springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Újpestforever 3:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torregiani met de inworp. Hugués is nu in balbezit. Hugués draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil Driver 25%, Újpestforever 75%.
Devil Driver - Újpestforever 3:0

51e minuut.
Hirt passt de bal zonder na te denken. Daar is Kéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torregiani met een sublieme pass. Hugués heeft problemen om de bal te vangen. Hugués schiet op doel. Harkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ralph passt de bal in één keer door. Torregiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Torregiani passt de bal zonder na te denken. Convey is nu in balbezit. Convey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Hugués de bal. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hugués de bal. Hugués haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Plian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iványi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman onderschept slim de pass. Sulayman geeft een lange en hoge pass. Hugués springt en kopt de bal. Harkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bácskai onderschept slim de pass. Bácskai geeft een hoge lob. Inworp. Lazar met de inworp. Convey geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Szászi onderschept slim de pass. Szászi geeft een hoge lob. Sulayman kopt de bal weg. Klungelig pakt Bácskai de bal. Hugués rent richting de bal. De bal raakt de paal. Daar is Hugués, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Újpestforever 4:0

78e minuut.
Sulayman passt de bal met de wreef. Torregiani met een sublieme pass. Hugués rent richting de bal. Hugués schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Újpestforever 5:0

82e minuut.
Torregiani verovert de bal door een tackle van achteren. Torregiani speelt de bal door. Hugués rent richting de bal. Hugués draait met de bal, schiet en ... Harkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Újpestforever 6:0

84e minuut.
Lazar heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Bukta zijn tegenspeler op de grond. Lazar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sulayman met een snel genomen vrije trap. Hugués krijgt zijn hoofd ertegen. Harkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bajzát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajzát onderschept slim de pass. Torregiani geeft een hoge lob. Hugués krijgt zijn hoofd ertegen. Harkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Tompa is nu in balbezit. Convey onderschept slim de pass. Convey passt de bal in één keer door. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil Driver 16%, Újpestforever 84%.
Devil Driver - Újpestforever 6:0