Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: Haladás Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2155
Haladás Turul népe
nb442 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
12 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 67.2
outstanding Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Krivić passt de bal met de wreef. Preumayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaglaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Preumayr is nu in balbezit. Preumayr schiet op doel. Csankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonicelli heeft problemen om de bal te vangen. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonicelli onderschept slim de pass. Morski rent richting de bal. Morski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bala is nu in balbezit. Ntaglaras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czapiga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mikulski kopt de bal weg. Amoros heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Frias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Morski speelt de bal door. Ntaglaras kan de bal niet met de borst controleren. Ntaglaras met een sublieme pass. Preumayr rent richting de bal. Preumayr haalt uit met een fantastische trap. Csankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hoàng Lâm kopt de bal weg. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala is nu in balbezit. Bala geeft een hoge lob. Mikulski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Krivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivić passt de bal zonder na te denken. Czapiga is nu in balbezit. Czapiga geeft een lange en hoge pass. Mikulski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Turul népe 0:1

31e minuut.
Mikulski kopt de bal weg. Krivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivić passt de bal zonder na te denken. Galvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvas draait met de bal, schiet en ... Csankó bokst de bal weg.

33e minuut.
Morski kopt de bal weg. Ntaglaras is nu in balbezit. Ntaglaras passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galvas de bal. Galvas schiet op doel. Csankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bonicelli met een sublieme pass. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski passt de bal zonder na te denken. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Galvas kopt de bal weg. Małaniak rent richting de bal. Małaniak passt de bal in één keer door. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dinka geeft een hoge lob. Czapiga rent richting de bal. Czapiga passt de bal in één keer door. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haladás 65%, Turul népe 35%.
Haladás - Turul népe 0:1

46e minuut.
Laszkiewicz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Frias speelt de bal door. Hoàng Lâm kopt de bal weg. Morski speelt de bal door. Preumayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Preumayr schiet op doel. Csankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Haladás - Turul népe 1:1

57e minuut.
Paasilinna rent richting de bal. Paasilinna passt de bal met de wreef. Laszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mikulski rent richting de bal. Mikulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mikulski is nu in balbezit. Mikulski passt de bal met de wreef. Amoros rent richting de bal. Laszkiewicz onderschept slim de pass. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Frias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Hoàng Lâm probeert naar een medespeler te passen. Ghirimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirimoldi probeert naar een medespeler te passen. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. Frias bokst de bal weg.

65e minuut.
Ntaglaras is nu in balbezit. Ntaglaras speelt de bal door. Preumayr is nu in balbezit. Preumayr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Turul népe 2:1

70e minuut.
Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoros rent richting de bal. Laszkiewicz onderschept slim de pass. Laszkiewicz geeft een hoge lob. Mikulski krijgt zijn hoofd ertegen. Frias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski schiet op doel. Frias bokst de bal weg. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Haladás - Turul népe 2:2

89e minuut.
Frias trapt de bal weg van het doel. Krivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivić passt de bal in één keer door. Galvas rent richting de bal. Galvas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haladás 60%, Turul népe 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haladás - Turul népe 2:2