Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mission FC 2011 Baboon FC
kofs3-wind Tactiek 4somewith3somev2
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 55.4
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Miriuta passt de bal in één keer door. Musielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei verovert de bal door een tackle van achteren. Megyei draait met de bal, schiet en ... Sup probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kučírek de bal. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea draait met de bal, schiet en ... Sup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Cebesoy probeert de bal met de borst te controleren. Płaskoczyński speelt de bal door. Witucki is nu in balbezit. Witucki haalt uit met een fantastische trap. Sógor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Baboon FC 0:1

30e minuut.
Płaskoczyński is nu in balbezit. Płaskoczyński passt de bal in één keer door. Witucki is nu in balbezit. Witucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Baboon FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 49%, Baboon FC 51%.
Mission FC 2011 - Baboon FC 0:2

46e minuut.
Gaidarov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltai passt de bal zonder na te denken. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Baboon FC 1:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thys komt het veld opgelopen. Land komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Miriuta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musielak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cebesoy. Cebesoy krijgt een gele kaart.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majearu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Miriuta geeft de bal voor. Musielak onderschept slim de pass. Mitrea rent richting de bal. Mitrea draait met de bal, schiet en ... Sup maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mission FC 2011 - Baboon FC 2:2

59e minuut.
Thys is nu in balbezit. Majearu onderschept slim de pass. Majearu probeert naar een medespeler te passen. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mitrea passt de bal zonder na te denken. Cebesoy rent richting de bal. Cebesoy passt de bal zonder na te denken. Majearu rent richting de bal. Majearu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hussin onderschept slim de pass. Hussin geeft de bal voor. Klungelig pakt Gregor de bal. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Baboon FC 2:3

65e minuut.
Hoge komt het veld opgelopen. Resende komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Koltai geeft een lange en hoge pass. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea passt de bal met de wreef. Majearu heeft problemen om de bal te vangen. Majearu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mission FC 2011 - Baboon FC 3:3

82e minuut.
Magne geeft een hoge lob. Land rent richting de bal. Land passt de bal met de wreef. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas draait met de bal, schiet en ... Sógor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Santana geeft de bal voor. Magne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. Sup probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 43%, Baboon FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mission FC 2011 - Baboon FC 3:3