Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: Hunter FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35265
Hunter FC ASA964
Taktika Att Tactiek x1
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 58.9
formidable Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Quốc Thiện rent richting de bal. Balassa verovert de bal door een tackle van achteren. Balassa speelt de bal door. Goldbrunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - ASA964 1:0

7e minuut.
Pálfalvi geeft een lange en hoge pass. Dieci speelt de bal door. Goldbrunner rent richting de bal. Goldbrunner schiet op doel. Zanette werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - ASA964 2:0

9e minuut.
Oltay geeft een hoge lob. Metsola controleert de bal met de borst. Goldbrunner rent richting de bal. Goldbrunner haalt uit met een fantastische trap. Zanette maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - ASA964 3:0

11e minuut.
Balassa is nu in balbezit. Balassa met een sublieme pass. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi geeft de bal voor. Goldbrunner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - ASA964 4:0

15e minuut.
Goldbrunner passt de bal zonder na te denken. Tofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofani passt de bal zonder na te denken. Sovereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovereira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Metsola geeft de bal voor. Balassa kopt de bal weg. Tofani is nu in balbezit. Goldbrunner is nu in balbezit. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Russo heeft problemen om de bal te vangen. Sovereira rent richting de bal. Sovereira haalt uit met een fantastische trap. Zanette bokst de bal weg.

32e minuut.
Prokopi geeft een hoge lob. Sovereira kopt de bal weg. Goldbrunner rent richting de bal. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ... Zanette maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - ASA964 5:0

35e minuut.
Sovereira passt de bal in één keer door. Tofani met een sublieme pass. Goldbrunner is nu in balbezit. Goldbrunner schiet op doel. Zanette probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - ASA964 6:0

37e minuut.
Sovereira is nu in balbezit. Sovereira speelt de bal door. Tofani rent richting de bal. Tofani haalt uit met een fantastische trap. Dieci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunter FC 34%, ASA964 66%.
Hunter FC - ASA964 6:0

47e minuut.
Pálfalvi kopt de bal weg. Tofani rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pálfalvi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tofani kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Prokopi speelt de bal door. Daar is Sovereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sovereira met een sublieme pass. Goldbrunner heeft problemen om de bal te vangen. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ... Zanette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Sovereira geeft de bal voor. Tofani kopt de bal weg. Russo rent richting de bal. Goldbrunner verovert de bal door een tackle van achteren. Goldbrunner haalt uit met een fantastische trap. Zanette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Inworp. Hrepka komt het veld opgelopen. Pasierb komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sovereira onderschept slim de pass. Sovereira met een sublieme pass. Goldbrunner is nu in balbezit. Goldbrunner schiet op doel. Zanette probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Prokopi met een snelle inworp. Balassa rent richting de bal. Balassa geeft de bal voor. Goldbrunner springt en kopt de bal. Zanette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Enxaqueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltay onderschept slim de pass. Oltay geeft de bal voor. Hrepka rent richting de bal. Goldbrunner rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neville komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pasierb passt de bal in één keer door. Goldbrunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Metsola ... Strafschop! Goldbrunner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goldbrunner kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - ASA964 7:0

72e minuut.
Novicki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Berja komt het veld opgelopen. Anzalone komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Enxaqueca rent richting de bal. Enxaqueca geeft een hoge lob. Daar is Pérez Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skovsen rent richting de bal. Skovsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Metsola neemt vlug de vrije trap. Skovsen is nu in balbezit. Pérez Costa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pérez Costa krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Balassa passt de bal met de wreef. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi geeft een hoge lob. Goldbrunner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - ASA964 8:0

88e minuut.
Enxaqueca passt de bal met de wreef. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville passt de bal met de wreef. Daar is Anzalone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzalone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunter FC 46%, ASA964 54%.
Hunter FC - ASA964 8:0