Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csonttörők Peppus SC
4422 Tactiek 541
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
29 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 54.6
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Carambol geeft de bal voor. Kubatek rent richting de bal. Hungler onderschept slim de pass. Hungler draait met de bal, schiet en ... Mitrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Peppus SC 1:0

8e minuut.
Hungler rent richting de bal. Bá Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Pycia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Casanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Fernández Pino probeert de bal aan de voet te houden. Halker is nu in balbezit. Halker passt de bal met de wreef. Hungler is nu in balbezit. Hungler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dueñas Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Hyjek is nu in balbezit. Hyjek geeft een lange en hoge pass. Hungler probeert de bal met de borst te controleren. Hungler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klembár passt de bal in één keer door. Sankaré geeft een lange en hoge pass. Nicolici rent richting de bal. Nicolici draait met de bal, schiet en ... Mitrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Peppus SC 2:0

17e minuut.
Halker passt de bal zonder na te denken. Hungler rent richting de bal. Hungler passt de bal zonder na te denken. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici schiet op doel. Mitrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sankaré kopt de bal weg. Hader bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicchitano onderschept slim de pass. Scicchitano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Limet de bal onder controle te krijgen. Fasolka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Scicchitano passt de bal in één keer door. Klembár is nu in balbezit. Klembár geeft de bal voor. Casanova maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Peppus SC 2:1

26e minuut.
Hader kopt de bal weg. Dueñas Rodríguez met een sublieme pass. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Peppus SC 3:1

33e minuut.
Halker kopt de bal weg. Carambol controleert de bal met de borst. Met opzet legt Misierewicz zijn tegenspeler op de grond. Misierewicz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hader speelt de bal door. Martínez Martínez met een sublieme pass. Nicolici rent richting de bal. Nicolici schiet op doel. Mitrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Peppus SC 4:1

42e minuut.
Klungelig pakt Nicolici de bal. Nicolici passt de bal in één keer door. Halker probeert naar een medespeler te passen. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 47%, Peppus SC 53%.
Csonttörők - Peppus SC 4:1

47e minuut.
Hungler passt de bal in één keer door. Carambol heeft problemen om de bal te vangen. Carambol geeft de bal voor. Nicolici springt en kopt de bal. Mitrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Peppus SC 5:1

49e minuut.
Scicchitano met een sublieme pass. Halker probeert naar een medespeler te passen. Carambol met een sublieme pass. Nicolici rent richting de bal. Nicolici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Skorupa verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupa geeft de bal voor. Halker speelt de bal door. Daar is Hungler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hungler draait met de bal, schiet en ... Paal! Nicolici is nu in balbezit. Nicolici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hader passt de bal zonder na te denken. Dueñas Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Nicolici rent richting de bal. Nicolici haalt uit met een fantastische trap. Mitrea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Peppus SC 6:1

53e minuut.
Kubatek rent richting de bal. Kubatek passt de bal in één keer door. Hader probeert naar een medespeler te passen. Hungler rent richting de bal. Hungler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kubatek met een sublieme pass. Halker bereikt de bal nog maar net als eerste. Halker probeert naar een medespeler te passen. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nicolici rent richting de bal. Nicolici draait met de bal, schiet en ... Mitrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Dueñas Rodríguez onderschept slim de pass. Dueñas Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Hungler is nu in balbezit. Hungler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Peppus SC 7:1

61e minuut.
Nicolici passt de bal zonder na te denken. Dueñas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez met een sublieme pass. Nicolici rent richting de bal. Nicolici schiet op doel. Mitrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carambol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fernández Pino speelt de bal door. Klembár is nu in balbezit. Klembár geeft een lange en hoge pass. Daar is Casanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova schiet op doel. Fasolka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bá Thịnh is nu in balbezit. Bá Thịnh geeft een lange en hoge pass. Hyjek kopt de bal weg. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Fasolka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Diba onderschept slim de pass. Diba geeft een lange en hoge pass. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Peppus SC 8:1

78e minuut.
Halker met een sublieme pass. Bá Thịnh rent richting de bal. Bá Thịnh geeft een lange en hoge pass. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dueñas Rodríguez speelt de bal door. Nicolici rent richting de bal. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Fernández Pino speelt de bal door. Scicchitano is nu in balbezit. Scicchitano passt de bal met de wreef. Casanova is nu in balbezit. Casanova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek begaat een overtreding. Nicolici raakt geblesseerd tijdens het duel. Hader met een snel genomen vrije trap. Nicolici heeft problemen om de bal te vangen. Nicolici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Peppus SC 9:1

89e minuut.
Dueñas Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolici is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Martínez Martínez ... Strafschop! Martínez Martínez krijgt een gele kaart. Nicolici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolici legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mitrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Peppus SC 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 43%, Peppus SC 57%.
Csonttörők - Peppus SC 10:1