Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feltámadás F.C. Conan Barbarian Fc
küzdeni kell Tactiek Zsolti8
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 54.2
good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen good


7e minuut.
Petera onderschept slim de pass. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Diarra zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Diarra moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Diarra schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Rúra rent richting de bal. Rúra passt de bal met de wreef. Ventrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventrella geeft een hoge lob. Turbatu springt en kopt de bal. Rogal bokst de bal weg.

38e minuut.
Ventrella kopt de bal weg. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioub begaat een overtreding. Thioub krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Diallo probeert de bal aan de voet te houden. Thioub bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioub geeft de bal voor. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feltámadás F.C. 63%, Conan Barbarian Fc 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feltámadás F.C. - Conan Barbarian Fc 0:0

50e minuut.
Ventrella passt de bal zonder na te denken. Porato is nu in balbezit. Porato passt de bal in één keer door. Petera rent richting de bal. Petera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioub rent richting de bal. Turbatu onderschept slim de pass. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Rogal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Turbatu is nu in balbezit. Turbatu passt de bal zonder na te denken. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera schiet op doel. Rogal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feltámadás F.C. - Conan Barbarian Fc 0:1

62e minuut.
Ventrella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rúra is nu in balbezit. Rúra speelt de bal door. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feltámadás F.C. - Conan Barbarian Fc 0:2

66e minuut.
Thioub geeft een hoge lob. Séne controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stodolny maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel. Rogal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feltámadás F.C. 79%, Conan Barbarian Fc 21%.
Feltámadás F.C. - Conan Barbarian Fc 0:2