Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lábatlani papírtigrisek Sásdi Angyalkák Fc
Nőinemiszerv Tactiek Próba!
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
51.8 gemiddelde waardering 56.8
good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Rossini speelt de bal door. Dupovac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tasnádi. Tasnádi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Piec onderschept slim de pass. Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno passt de bal in één keer door. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec geeft een lange en hoge pass. Bosschart kopt de bal weg. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dusil speelt de bal door. Clemeno geeft een hoge lob. Nadoveza rent richting de bal. Ráday verovert de bal door een tackle van achteren. Ráday haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 68%, Sásdi Angyalkák Fc 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lábatlani papírtigrisek - Sásdi Angyalkák Fc 0:0

49e minuut.
Clemeno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragić rent richting de bal. Dragić geeft een hoge lob. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec draait met de bal, schiet en ... Börcsök verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Sásdi Angyalkák Fc 1:0

55e minuut.
Dusil onderschept slim de pass. Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno speelt de bal door. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadoveza verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lábatlani papírtigrisek - Sásdi Angyalkák Fc 1:1

63e minuut.
Clemeno speelt de bal door. Sirevåg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragić. Sirevåg raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sirevåg kan niet meer verder spelen. Jeremiás komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Dusil passt de bal met de wreef. Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás probeert naar een medespeler te passen. Burkus rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Clemeno speelt de bal door. Dragić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás begaat een overtreding. Jeremiás krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Clemeno rent richting de bal. Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jeremiás de bal. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. Bătrânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jeremiás is nu in balbezit. Jeremiás draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Filip passt de bal zonder na te denken. Burkus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fein. Burkus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vágvölgyi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bătrânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Sásdi Angyalkák Fc 1:2

80e minuut.
Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Piec ... Strafschop! Jeremiás is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ráday kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bătrânu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Sásdi Angyalkák Fc 1:3

80e minuut.
Burkus rent richting de bal. Duró is nu in balbezit. Duró passt de bal in één keer door. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... Bătrânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jeremiás rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Szakács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec passt de bal met de wreef. Rossini is nu in balbezit. Rossini schiet op doel. Börcsök verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dusil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck onderschept slim de pass. Neubeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 64%, Sásdi Angyalkák Fc 36%.
Lábatlani papírtigrisek - Sásdi Angyalkák Fc 1:3