Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Becskereki Gulya Corvinus FC
jebe kevu Tactiek Novus Era
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Sallai geeft de bal voor. Svinarov kan de bal niet met de borst controleren. Svinarov probeert naar een medespeler te passen. Stara is nu in balbezit. Stara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Babuscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Montalvan met een sublieme pass. Svinarov rent richting de bal. Svinarov passt de bal in één keer door. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov passt de bal met de wreef. Stara is nu in balbezit. Stara schiet op doel. Babuscio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Corvinus FC 0:1

17e minuut.
Pacheco passt de bal zonder na te denken. Siriwiboon geeft de bal voor. Petković kan de bal niet met de borst controleren. Vámos is nu in balbezit. Vámos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Becskereki Gulya - Corvinus FC 1:1

23e minuut.
Prorok speelt de bal door. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan passt de bal met de wreef. Niza is nu in balbezit. Niza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Stara onderschept slim de pass. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan met een sublieme pass. Stara rent richting de bal. Stara draait met de bal, schiet en ... Babuscio bokst de bal weg.

34e minuut.
Sallai is nu in balbezit. Sallai geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vámos de bal onder controle te krijgen. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Corvinus FC 1:2

36e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Niza bereikt de bal nog maar net als eerste. Niza probeert naar een medespeler te passen. Stara is nu in balbezit. Stara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Corvinus FC 1:3

41e minuut.
Hada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ganusauskas de bal. Ganusauskas passt de bal in één keer door. Caramelo rent richting de bal. Caramelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ganusauskas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Svinarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niza geeft een lange en hoge pass. Stara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Corvinus FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Becskereki Gulya 62%, Corvinus FC 38%.
Becskereki Gulya - Corvinus FC 1:4

48e minuut.
Kurczewski geeft een hoge lob. Montalvan kopt de bal weg. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Niza is nu in balbezit. Niza haalt uit met een fantastische trap. Babuscio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Sallai kopt de bal weg. Niza heeft problemen om de bal te vangen. Niza passt de bal met de wreef. Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Ganusauskas met een sublieme pass. Caramelo rent richting de bal. Kurczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo onderschept slim de pass. Caramelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Devolz geeft een hoge lob. Hada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prorok kopt de bal weg. Stara is nu in balbezit. Stara schiet op doel. Babuscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Prorok rent richting de bal. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Edge met een sublieme pass. Caramelo rent richting de bal. Caramelo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Prorok probeert de bal met de borst te controleren. Topór rent richting de bal. Topór geeft de bal voor. Caramelo is nu in balbezit. Caramelo schiet op doel. Bankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Niza bereikt de bal nog maar net als eerste. Niza passt de bal zonder na te denken. Stara rent richting de bal. Stara haalt uit met een fantastische trap. Babuscio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Corvinus FC 1:5

74e minuut.
Stara schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Siriwiboon trapt de bal weg van het doel. Stara is nu in balbezit. Stara haalt uit met een fantastische trap. Babuscio bokst de bal weg.

88e minuut.
Montalvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prorok is nu in balbezit. Prorok probeert naar een medespeler te passen. Stara is nu in balbezit. Stara draait met de bal, schiet en ... Babuscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Svinarov speelt de bal door. Hada rent richting de bal. Hada passt de bal zonder na te denken. Stara rent richting de bal. Stara schiet op doel. Babuscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Becskereki Gulya 61%, Corvinus FC 39%.
Becskereki Gulya - Corvinus FC 1:5