Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sephiroth01 Arkrektor 07 FC
2 Tactiek Def2
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten very good
formidable Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Béky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorostiaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krawężnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rebecchi krijgt zijn hoofd ertegen. Szekér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Garamvölgyi rent richting de bal. Garamvölgyi geeft een lange en hoge pass. Mozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozer geeft de bal voor. Rebecchi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Garamvölgyi geeft de bal voor. Inworp. Dan met een snelle inworp. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dan met een snelle inworp. Brecska is nu in balbezit. Krawężnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krawężnik geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Szekér bokst de bal weg.

16e minuut.
Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi geeft de bal voor. Sznurowadło heeft problemen om de bal te vangen. Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sznurowadło kopt de bal weg. Béky bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gorostiaga geeft de bal voor. Hajszán krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rebecchi passt de bal met de wreef. Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga speelt de bal door. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Krawężnik met een sublieme pass. Dan rent richting de bal. Dan passt de bal met de wreef. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ulrich onderschept slim de pass. Ulrich met een sublieme pass. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brecska geeft een lange en hoge pass. Fonnyadt krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sephiroth01 45%, Arkrektor 07 FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sephiroth01 - Arkrektor 07 FC 0:0

47e minuut.
Bocskay geeft een hoge lob. Inworp. Gorostiaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krawężnik geeft een lange en hoge pass. Rebecchi springt en kopt de bal. Szekér bokst de bal weg.

50e minuut.
Klungelig pakt Béky de bal. Béky passt de bal met de wreef. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó geeft een lange en hoge pass. Fonnyadt krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gorostiaga met een snelle inworp. Krawężnik geeft een lange en hoge pass. Hajszán krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Garamvölgyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sephiroth01 - Arkrektor 07 FC 1:0

56e minuut.
Romero Monteagudo rent richting de bal. Romero Monteagudo geeft de bal voor. Rebecchi is nu in balbezit. Rebecchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sephiroth01 - Arkrektor 07 FC 2:0

60e minuut.
Welikow geeft een lange en hoge pass. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan passt de bal zonder na te denken. Hajszán heeft problemen om de bal te vangen. Hajszán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Szekér met een harde bal richting middenveld. Galla kopt de bal weg. Sznurowadło heeft problemen om de bal te vangen. Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Csiszár kopt de bal weg. Gorostiaga rent richting de bal. Gorostiaga geeft een hoge lob. Hajszán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dan zal de hoekschop nemen. Csiszár verovert de bal door een tackle van achteren. Gorostiaga geeft de bal voor. Hajszán springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sephiroth01 42%, Arkrektor 07 FC 58%.
Sephiroth01 - Arkrektor 07 FC 2:0