Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.09
  • Stadion: Amazon FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20576
Amazon FC Maldini F.C
breki433 Tactiek Bécsi játék
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
57.2 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Zubin passt de bal met de wreef. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Füle. Füle krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Predeanu passt de bal in één keer door. Zubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubin passt de bal in één keer door. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Moldenhauer is nu in balbezit. Moldenhauer geeft een lange en hoge pass. Lugüercio kopt de bal weg. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fejkiel kopt de bal weg. Zubin is nu in balbezit. Zubin passt de bal met de wreef. Kammer rent richting de bal. Kammer draait met de bal, schiet en ... Santiago bokst de bal weg.

38e minuut.
Obal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zubin is nu in balbezit. Zubin passt de bal met de wreef. Predeanu rent richting de bal. Predeanu schiet op doel. Santiago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Maldini F.C 0:1

40e minuut.
Özaltaylı passt de bal zonder na te denken. Moldenhauer is nu in balbezit. Moldenhauer passt de bal zonder na te denken. Kammer is nu in balbezit. Kammer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon FC 65%, Maldini F.C 35%.
Amazon FC - Maldini F.C 0:1

48e minuut.
Özaltaylı onderschept slim de pass. Özaltaylı geeft een hoge lob. Zubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubin geeft de bal voor. Predeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Santiago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cicogna kopt de bal weg. Obal heeft problemen om de bal te vangen. Obal geeft een lange en hoge pass. Predeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Santiago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Breznay met een sublieme pass. Yanka is nu in balbezit. Özaltaylı met een sublieme pass. Yanka rent richting de bal. Yanka draait met de bal, schiet en ... Patuzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Zubin met een sublieme pass. Origi is nu in balbezit. Origi speelt de bal door. Kammer heeft problemen om de bal te vangen. Kammer draait met de bal, schiet en ... Santiago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Obal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dárday rent richting de bal. Zubin verovert de bal door een tackle van achteren. Zubin geeft een lange en hoge pass. Predeanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Moldenhauer met een sublieme pass. Daar is Obal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obal passt de bal met de wreef. Zubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubin haalt uit met een fantastische trap. Santiago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Füle is nu in balbezit. Füle geeft een hoge lob. Quacchero is nu in balbezit. Yanka verovert de bal door een tackle van achteren. Yanka schiet op doel. Patuzzo bokst de bal weg. Yanka rent richting de bal. Yanka haalt uit met een fantastische trap. Patuzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klungelig pakt Zubin de bal. Zubin met een sublieme pass. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer draait met de bal, schiet en ... Santiago werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

89e minuut.
Fejkiel met een sublieme pass. Origi rent richting de bal. Origi passt de bal in één keer door. Predeanu rent richting de bal. Predeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon FC 64%, Maldini F.C 36%.
Amazon FC - Maldini F.C 0:1