Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Hóhányók Suli FC
Hh Tactiek 4123upv3
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 53.1
goed Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Zubreczki rent richting de bal. Nodaro probeert naar een medespeler te passen. Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas onderschept slim de pass. Zalmas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Zalmas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solórzano rent richting de bal. Solórzano geeft een lange en hoge pass. Daar is van den Boomen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Boomen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Viniczai met een harde bal richting middenveld. Szabolcska kopt de bal weg. Carton rent richting de bal. Carton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Solórzano passt de bal zonder na te denken. Zalmas rent richting de bal. Zalmas passt de bal in één keer door. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Viniczai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Carton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Suli FC 0:1

18e minuut.
Casasoli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zalmas met de inworp. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Viniczai bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szabolcska probeert naar een medespeler te passen. van den Boomen is nu in balbezit. van den Boomen passt de bal zonder na te denken. Carton is nu in balbezit. Carton schiet op doel. Viniczai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Casasoli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zalmas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Viniczai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Solórzano passt de bal met de wreef. Marques met een sublieme pass. Csöregh met een sublieme pass. Llanes rent richting de bal. Llanes haalt uit met een fantastische trap. Rahis bokst de bal weg.

27e minuut.
Casasoli geeft een lange en hoge pass. Inworp. van den Boomen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szabolcska geeft de bal voor. Zubreczki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szabolcska passt de bal in één keer door. Zalmas met een sublieme pass. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton draait met de bal, schiet en ... Viniczai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Suli FC 0:2

41e minuut.
Szabolcska speelt de bal door. Solórzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques verovert de bal door een tackle van achteren. Marques geeft een hoge lob. Llanes krijgt zijn hoofd ertegen. Rahis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Brito e Cunha passt de bal in één keer door. Zalmas is nu in balbezit. Zalmas passt de bal zonder na te denken. Solórzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solórzano geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 66%, Suli FC 34%.
Fc Hóhányók - Suli FC 0:2

56e minuut.
Casasoli speelt de bal door. Daar is Nowosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowosiński met een sublieme pass. Csöregh bereikt de bal nog maar net als eerste. Csöregh geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Nodaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodaro geeft de bal voor. Szawala kopt de bal weg. Szabolcska geeft de bal voor. Chang heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van den Boomen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Carton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carton haalt uit met een fantastische trap. Viniczai bokst de bal weg.

81e minuut.
Szabolcska geeft een lange en hoge pass. Carton is nu in balbezit. Marques verovert de bal door een tackle van achteren. Zubreczki verovert de bal door een tackle van achteren. Zubreczki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szabolcska geeft een hoge lob. Carton rent richting de bal. Carton passt de bal in één keer door. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Suli FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 60%, Suli FC 40%.
Fc Hóhányók - Suli FC 0:3