Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ragnarök F.C. Bolton Wanderers FC
Odín Tactiek 5-3-2 MatiVal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
71.5 gemiddelde waardering 65
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


14e minuut.
Dzielski rent richting de bal. Dzielski geeft een hoge lob. Vidal rent richting de bal. Vidal geeft de bal voor. Mirancea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Vidal passt de bal in één keer door. Piper is nu in balbezit. Piper geeft een hoge lob. Dzielski rent richting de bal. Dzielski draait met de bal, schiet en ... Oreste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Martínez is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pammer zal de hoekschop nemen. Martínez springt en kopt de bal. Rosić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragnarök F.C. - Bolton Wanderers FC 0:1

30e minuut.
Pammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltepe begaat een overtreding. Pammer raakt geblesseerd tijdens het duel. Pammer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martínez maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattea verovert de bal door een tackle van achteren. Mattea passt de bal in één keer door. Dzielski rent richting de bal. Dzielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ragnarök F.C. - Bolton Wanderers FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragnarök F.C. 44%, Bolton Wanderers FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ragnarök F.C. - Bolton Wanderers FC 1:1

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Provalija komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Berríos rent richting de bal. Vidal onderschept slim de pass. Vidal geeft een lange en hoge pass. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mattea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft een lange en hoge pass. Dzielski krijgt zijn hoofd ertegen. Oreste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragnarök F.C. - Bolton Wanderers FC 2:1

70e minuut.
Pammer rent richting de bal. Pammer geeft de bal voor. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel. Rosić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ragnarök F.C. - Bolton Wanderers FC 2:2

75e minuut.
Pilich kan de bal niet met de borst controleren. Merkatz is nu in balbezit. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkatz rent richting de bal. Merkatz schiet op doel. Rosić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Mattea passt de bal zonder na te denken. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft een hoge lob. Dzielski springt en kopt de bal. Oreste werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Piper passt de bal zonder na te denken. Mattea speelt de bal door. Eltepe probeert naar een medespeler te passen. Provalija is nu in balbezit. Provalija schiet op doel. Oreste bokst de bal weg.

90e minuut.
Batmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmaz passt de bal in één keer door. Mattea is nu in balbezit. Mattea geeft een hoge lob. Provalija maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragnarök F.C. - Bolton Wanderers FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragnarök F.C. 32%, Bolton Wanderers FC 68%.
Ragnarök F.C. - Bolton Wanderers FC 3:2