Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esmerald FC Barrabases FC
aaa1 Tactiek patriota
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 49.6
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Rozumek kopt de bal weg. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal in één keer door. Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Heus met een sublieme pass. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek passt de bal met de wreef. Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Barrabases FC 0:1

16e minuut.
Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus passt de bal in één keer door. Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves schiet op doel. Osiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ojeda speelt de bal door. Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek schiet op doel. Telvi probeert de bal aan de voet te houden. da Silva springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Barrabases FC 0:2

23e minuut.
Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek passt de bal zonder na te denken. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Astaburuaga kopt de bal weg. Heus geeft een lange en hoge pass. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Colque verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda met een sublieme pass. Daar is Alves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rozumek rent richting de bal. Rozumek passt de bal in één keer door. Heus speelt de bal door. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva haalt uit met een fantastische trap. Osiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kieliszek verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek rent richting de bal. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Heus geeft de bal voor. Osiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmerald FC 70%, Barrabases FC 30%.
Esmerald FC - Barrabases FC 0:2

50e minuut.
Alessandria probeert naar een medespeler te passen. Kaucsar is nu in balbezit. Milligan begaat een overtreding. Milligan krijgt een gele kaart. Kaucsar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colque met een snel genomen vrije trap. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Alessandria bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus onderschept slim de pass. Heus speelt de bal door. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Raposo geeft de bal voor. Daar is Kieliszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telvi rent richting de bal. Kieliszek onderschept slim de pass. Kieliszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Barrabases FC 0:3

79e minuut.
Rozumek met de inworp. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een hoge lob. Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kaucsar heeft problemen om de bal te vangen. Raposo onderschept slim de pass. Raposo passt de bal in één keer door. da Silva is nu in balbezit. da Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Barrabases FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmerald FC 66%, Barrabases FC 34%.
Esmerald FC - Barrabases FC 0:4