Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stronghold KZD
433 Tactiek PrimeraACULT2
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 29.1
excellent Schieten adequate
very good Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Almarza heeft problemen om de bal te vangen. Riegel speelt de bal door. Panczak met een sublieme pass. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kucz rent richting de bal. Małek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małek geeft een hoge lob. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 1:0

6e minuut.
Panczak verovert de bal door een tackle van achteren. Panczak passt de bal met de wreef. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 2:0

9e minuut.
Małek probeert naar een medespeler te passen. Panczak met een sublieme pass. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Ibáñez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 3:0

10e minuut.
Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński geeft een lange en hoge pass. Zdun is nu in balbezit. Kucz verovert de bal door een tackle van achteren. Kucz haalt uit met een fantastische trap. Ibáñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 4:0

18e minuut.
Panczak speelt de bal door. Capria bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Ibáñez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Riegel is nu in balbezit. Riegel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kucz de bal. Kucz schiet op doel. Návay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 5:0

21e minuut.
Małek passt de bal in één keer door. Alister rent richting de bal. Małek verovert de bal door een tackle van achteren. Małek geeft een lange en hoge pass. Piwoński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 6:0

24e minuut.
Małek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piwoński de bal. Kucz rent richting de bal. Kucz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Małek rent richting de bal. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małek speelt de bal door. Piwoński rent richting de bal. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 7:0

29e minuut.
Daar is Kucz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwoński rent richting de bal. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ... Ibáñez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 8:0

34e minuut.
Daar is Panczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panczak passt de bal in één keer door. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel. Ibáñez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 9:0

38e minuut.
Riegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński is nu in balbezit. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz haalt uit met een fantastische trap. Ibáñez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 10:0

41e minuut.
Piwoński verovert de bal door een tackle van achteren. Kucz met een sublieme pass. Panczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Kucz de bal. Kucz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piwoński rent richting de bal. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. Ibáñez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Almarza geeft een hoge lob. Hawk kopt de bal weg. Klungelig pakt Riegel de bal. Riegel geeft de bal voor. Kucz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Concepción heeft problemen om de bal te vangen. Concepción passt de bal met de wreef. Kucz is nu in balbezit. Kucz draait met de bal, schiet en ... Ibáñez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 20%, KZD 80%.
The Stronghold - KZD 11:0

47e minuut.
Riegel passt de bal met de wreef. Daar is Piwoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwoński speelt de bal door. Kucz is nu in balbezit. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 12:0

49e minuut.
Carrizo is nu in balbezit. Małek onderschept slim de pass. Małek probeert naar een medespeler te passen. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 13:0

51e minuut.
Inworp. Cavarozzi met een snelle inworp. Małek speelt de bal door. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Panczak rent richting de bal. Panczak passt de bal met de wreef. Riegel probeert naar een medespeler te passen. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Capria is nu in balbezit. Capria geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panczak met de inworp. Małek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak rent richting de bal. Panczak passt de bal met de wreef. Kucz rent richting de bal. Kucz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Panczak passt de bal zonder na te denken. Riegel is nu in balbezit. Riegel met een sublieme pass. Concepción is nu in balbezit. Concepción draait met de bal, schiet en ... Ibáñez bokst de bal weg.

68e minuut.
Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ... Ibáñez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Gligić geeft de bal voor. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción geeft een lange en hoge pass. Daar is Piwoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Liñán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński passt de bal met de wreef. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Panczak kopt de bal weg. Návay heeft problemen om de bal te vangen. Kucz rent richting de bal. Kucz schiet op doel. Ibáñez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 14:0

82e minuut.
Małek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Riegel de bal. Riegel geeft een lange en hoge pass. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Concepción, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucz is nu in balbezit. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Návay de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Carrizo probeert naar een medespeler te passen. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz is nu in balbezit. Kucz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 15:0

88e minuut.
Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Riegel kopt de bal weg. Concepción rent richting de bal. Kucz rent richting de bal. Kucz draait met de bal, schiet en ... Ibáñez bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Panczak neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - KZD 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 14%, KZD 86%.
The Stronghold - KZD 16:0