Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex Grey Wolves FC
Ascenso442 Tactiek DARKROOT_GARDEN2
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Stokes heeft problemen om de bal te vangen. Fratia rent richting de bal. Hałapacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hałapacz krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Dumas passt de bal met de wreef. Hugon rent richting de bal. Hugon passt de bal met de wreef. Fratia rent richting de bal. Fratia schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Dumas passt de bal in één keer door. Kermans is nu in balbezit. Kermans passt de bal met de wreef. Fratia rent richting de bal. Fratia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Deaconu onderschept slim de pass. Deaconu geeft de bal voor. Stokes kopt de bal weg. Fratia rent richting de bal. Fratia draait met de bal, schiet en ... Zorrilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kőfaragó rent richting de bal. Kőfaragó passt de bal met de wreef. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. Laguna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Dumas rent richting de bal. Łydkowski onderschept slim de pass. Łydkowski passt de bal in één keer door. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. Laguna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

45e minuut.
Fratia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kermans de bal. Kermans speelt de bal door. Fratia rent richting de bal. Fratia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 49%, Grey Wolves FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gex - Grey Wolves FC 0:0

46e minuut.
Dumas met een sublieme pass. Kermans is nu in balbezit. Kermans met een sublieme pass. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Łydkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Hałapacz de bal. Fratia is nu in balbezit. Fratia draait met de bal, schiet en ... Zorrilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Grey Wolves FC 0:1

51e minuut.
Daar is Hugon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumas met de inworp. Hugon geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Grey Wolves FC 0:2

52e minuut.
Łydkowski rent richting de bal. Łydkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitorino de Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitorino de Almeida geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Dafis geeft de bal voor. Klungelig pakt Hugon de bal. Fındık begaat een overtreding. Fındık krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Hoài Trung probeert naar een medespeler te passen. Hugon is nu in balbezit. Hugon geeft de bal voor. Fratia krijgt zijn hoofd ertegen. Zorrilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Grey Wolves FC 0:3

85e minuut.
Stafiera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kőfaragó de bal. Kermans geeft de bal voor. Stokes krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 53%, Grey Wolves FC 47%.
Gex - Grey Wolves FC 0:3