Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khalil Gibran Patocity GB
BancoEstado Tactiek :D
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 56.9
solid Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Tupper passt de bal met de wreef. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranalde onderschept slim de pass. Aranalde schiet op doel. Apaixonado probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Delay passt de bal zonder na te denken. Aranalde is nu in balbezit. Aranalde passt de bal zonder na te denken. Ahilie rent richting de bal. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Asilsu rent richting de bal. Asilsu geeft een hoge lob. Ahilie kopt de bal weg. Aranalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranalde draait met de bal, schiet en ... Apaixonado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Perini kopt de bal weg. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Marušiak verovert de bal door een tackle van achteren. Aranalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranalde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny passt de bal zonder na te denken. Tararache is nu in balbezit. Tararache draait met de bal, schiet en ... bin Ahmad Rosdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Patocity GB 1:0

31e minuut.
Marušiak passt de bal in één keer door. Moczybród geeft een hoge lob. Asilsu heeft problemen om de bal te vangen. Ryjek is nu in balbezit. Ryjek haalt uit met een fantastische trap. bin Ahmad Rosdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Vilariño geeft een hoge lob. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guevara. Guevara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 62%, Patocity GB 38%.
Khalil Gibran - Patocity GB 1:0

51e minuut.
Ryjek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kramny komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Skonieczny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guevara. Skonieczny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skonieczny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ryjek rent richting de bal. Ryjek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Patocity GB 2:0

71e minuut.
Mäntyrinne rent richting de bal. Tupper onderschept slim de pass. Tupper passt de bal zonder na te denken. Delay is nu in balbezit. Delay geeft een lange en hoge pass. Apaixonado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Delay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vilariño ... Strafschop! Ahilie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ahilie neemt de penalty, wat een uithaal! Apaixonado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Delay geeft een lange en hoge pass. Perini rent richting de bal. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Patocity GB 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 73%, Patocity GB 27%.
Khalil Gibran - Patocity GB 2:1