Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patocity GB Club de Deportes Vallenar
:D Tactiek =Law=
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 53.4
formidable Schieten solid
solid Passen excellent
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Logiudice kopt de bal weg. Delay is nu in balbezit. Delay passt de bal zonder na te denken. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara geeft de bal voor. Malawski bokst de bal weg. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Club de Deportes Vallenar 1:0

14e minuut.
Asilsu geeft een hoge lob. Aranalde kopt de bal weg. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Club de Deportes Vallenar 2:0

16e minuut.
Azat is nu in balbezit. Azat speelt de bal door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. bin Ahmad Rosdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Club de Deportes Vallenar 2:1

19e minuut.
Chacana rent richting de bal. Tupper onderschept slim de pass. Tupper passt de bal zonder na te denken. Aranalde is nu in balbezit. Aranalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Guevara passt de bal in één keer door. Delay is nu in balbezit. Delay geeft een lange en hoge pass. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tupper geeft een lange en hoge pass. Logiudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie verovert de bal door een tackle van achteren. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Malawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Tupper geeft de bal voor. Ahilie is nu in balbezit. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Guevara met een sublieme pass. Delay speelt de bal door. Tupper met een sublieme pass. Aranalde is nu in balbezit. Aranalde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Club de Deportes Vallenar 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patocity GB 36%, Club de Deportes Vallenar 64%.
Patocity GB - Club de Deportes Vallenar 3:1

47e minuut.
Ahilie krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Teterko de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delay neemt de hoekschop. Ahilie springt en kopt de bal. Malawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Inworp. Kramny komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Tupper raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marín Robles komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Fernández Juan met een sublieme pass. Delay is nu in balbezit. Delay met een sublieme pass. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Malawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Guevara speelt de bal door. Delay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilabaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie verovert de bal door een tackle van achteren. Ahilie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Poli probeert naar een medespeler te passen. Fernández Juan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šariský. Šariský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patocity GB 32%, Club de Deportes Vallenar 68%.
Patocity GB - Club de Deportes Vallenar 3:1