Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Betar Nanni FC
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 25
average Schieten adequate
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Moraga trapt de bal weg. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molineros rent richting de bal. Molineros heeft problemen om de bal te vangen. Molineros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cardona onderschept slim de pass. Cardona speelt de bal door. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cardona heeft problemen om de bal te vangen. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela passt de bal met de wreef. Velasco is nu in balbezit. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Foster geeft de bal voor. Molineros rent richting de bal. Molineros geeft een hoge lob. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Astudillo is nu in balbezit. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Carrera probeert de bal aan de voet te houden. Errázuriz is nu in balbezit. Errázuriz draait met de bal, schiet en ... Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar is nu in balbezit. Carrera begaat een overtreding. Carrera krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Brizuela speelt de bal door. Velasco is nu in balbezit. Velasco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Maxwell geeft een lange en hoge pass. Carrera rent richting de bal. Carrera met een sublieme pass. Velasco is nu in balbezit. Velasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Betar 60%, Nanni FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Betar - Nanni FC 0:0

57e minuut.
Cardona verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela probeert naar een medespeler te passen. Velasco rent richting de bal. Velasco draait met de bal, schiet en ... Moraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Daar is Osses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molineros is nu in balbezit. Molineros passt de bal zonder na te denken. Velasco is nu in balbezit. Velasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Osses passt de bal zonder na te denken. Astudillo rent richting de bal. Astudillo passt de bal met de wreef. Errázuriz rent richting de bal. Errázuriz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Guyot met een sublieme pass. Errázuriz rent richting de bal. Errázuriz speelt de bal door. Astudillo rent richting de bal. Astudillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Osses met een sublieme pass. Siviero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Astudillo. Siviero roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Siviero kan niet meer verder spelen. Mayos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Betar 49%, Nanni FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Betar - Nanni FC 0:0