Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lear Kingdom FC Betar
352 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 26.5
weak Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Astudillo verovert de bal door een tackle van achteren. Astudillo passt de bal in één keer door. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap. Corona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Betar 0:1

14e minuut.
Dueñas passt de bal zonder na te denken. Jofré heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardona. Cardona krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Cox is nu in balbezit. Labbé verovert de bal door een tackle van achteren. Cox is nu in balbezit. Cox draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Girollet met de inworp. Labbé rent richting de bal. Labbé probeert naar een medespeler te passen. Jofré bereikt de bal nog maar net als eerste. Jofré draait met de bal, schiet en ... Moraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dueñas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lear Kingdom FC - Betar 1:1

29e minuut.
Labbé met een snelle inworp. Huinchamán geeft een hoge lob. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel. Moraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Betar 2:1

31e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox speelt de bal door. Errázuriz is nu in balbezit. Errázuriz draait met de bal, schiet en ... Corona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lear Kingdom FC - Betar 2:2

37e minuut.
Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lapaca de bal. Girollet rent richting de bal. Girollet geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 41%, Betar 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lear Kingdom FC - Betar 2:2

55e minuut.
Astudillo met een sublieme pass. Parraguez onderschept slim de pass. Villarroel probeert naar een medespeler te passen. Dueñas rent richting de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Muse bereikt de bal nog maar net als eerste. Muse geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Labarca de bal. Girollet rent richting de bal. Girollet haalt uit met een fantastische trap. Moraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Betar 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 29%, Betar 71%.
Lear Kingdom FC - Betar 3:2