Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lear Kingdom FC Paseadores
352 Tactiek Atún
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 29.3
weak Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Franchino geeft de bal voor. Jofré is nu in balbezit. Margas begaat een overtreding. Margas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Nachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachar speelt de bal door. Hinojosa met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Paseadores 0:1

22e minuut.
Encina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huinchamán. Encina raakt geblesseerd tijdens het duel. Margas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Acosta kopt de bal weg. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... Corona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Encina onderschept slim de pass. Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinojosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 51%, Paseadores 49%.
Lear Kingdom FC - Paseadores 0:1

47e minuut.
Dueñas passt de bal zonder na te denken. Verdugo heeft problemen om de bal te vangen. Nachar geeft een hoge lob. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Margas is nu in balbezit. Jofré onderschept slim de pass. Nachar is nu in balbezit. Jofré onderschept slim de pass. Jofré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Encina speelt de bal door. Corona met een sublieme pass. Margas kopt de bal weg. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Girollet geeft de bal voor. Verdugo kopt de bal weg. Margas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dueñas rent richting de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lear Kingdom FC - Paseadores 1:1

68e minuut.
Acosta passt de bal met de wreef. Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hinojosa de bal. Hinojosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Paseadores 1:2

69e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Hinojosa rent richting de bal. Aparicio is nu in balbezit. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Franchino de bal. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Encina verovert de bal door een tackle van achteren. Encina speelt de bal door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel. Corona bokst de bal weg.

77e minuut.
Jofré verovert de bal door een tackle van achteren. Jofré speelt de bal door. Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Paseadores 1:3

89e minuut.
Hinojosa passt de bal met de wreef. Artigas rent richting de bal. Artigas probeert naar een medespeler te passen. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Corona bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 54%, Paseadores 46%.
Lear Kingdom FC - Paseadores 1:3