Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maipú FC Red Bull Barcelona
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
12 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Mondaca kopt de bal weg. Vivanco heeft problemen om de bal te vangen. Vivanco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hevia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hevia draait met de bal, schiet en ... De la Barra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Loyola heeft problemen om de bal te vangen. Cabezón rent richting de bal. Cabezón probeert naar een medespeler te passen. Raddatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Raddatz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Naranjo trapt de bal weg van het doel. Loyola kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ormeño de bal onder controle te krijgen. Cabezón is nu in balbezit. Cabezón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Aylwin geeft de bal voor. Almendra heeft problemen om de bal te vangen. Raddatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Raddatz haalt uit met een fantastische trap. Naranjo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raddatz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Red Bull Barcelona 1:0

19e minuut.
Mackenna passt de bal zonder na te denken. Loyola heeft problemen om de bal te vangen. Loyola probeert naar een medespeler te passen. Raddatz rent richting de bal. Raddatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Laso probeert naar een medespeler te passen. Mackenna is nu in balbezit. Mackenna passt de bal zonder na te denken. Hevia is nu in balbezit. Hevia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Laso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezón verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezón passt de bal zonder na te denken. Raddatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Raddatz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Iñiguez met een sublieme pass. Cabezón rent richting de bal. Púas verovert de bal door een tackle van achteren. Raddatz is nu in balbezit. Raddatz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Loyola heeft problemen om de bal te vangen. Vivanco rent richting de bal. Vivanco met een sublieme pass. Hevia is nu in balbezit. Hevia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maipú FC - Red Bull Barcelona 1:1

36e minuut.
Raddatz is nu in balbezit. Raddatz haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vivallos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raddatz is nu in balbezit. Raddatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - Red Bull Barcelona 2:1

39e minuut.
Loyola rent richting de bal. Estay onderschept slim de pass. Hevia is nu in balbezit. Hevia haalt uit met een fantastische trap. Aylwin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maipú FC - Red Bull Barcelona 2:2

42e minuut.
Púas is nu in balbezit. Púas passt de bal met de wreef. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Prieto geeft een hoge lob. Inworp. Mackenna met een snelle inworp. Estay is nu in balbezit. Estay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maipú FC 56%, Red Bull Barcelona 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maipú FC - Red Bull Barcelona 2:2

56e minuut.
Púas probeert naar een medespeler te passen. Estay rent richting de bal. Estay met een sublieme pass. Hevia is nu in balbezit. Hevia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mosquera passt de bal in één keer door. Mayos rent richting de bal. Laso begaat een overtreding. Laso krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Mayos met een harde bal richting middenveld. Estay kopt de bal weg. Mondaca probeert de bal aan de voet te houden. Hevia is nu in balbezit. Hevia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Mayos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackenna rent richting de bal. Mackenna passt de bal in één keer door. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Laso bereikt de bal nog maar net als eerste. Laso met een sublieme pass. Púas is nu in balbezit. Púas passt de bal zonder na te denken. Vivanco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maipú FC 71%, Red Bull Barcelona 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maipú FC - Red Bull Barcelona 2:2