Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poetry Blues FC. Cero_aporte F.C.
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 24.1
adequate Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


22e minuut.
Brisso is nu in balbezit. Urbina is nu in balbezit. Pavez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavez krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tapia kopt de bal weg. Iter rent richting de bal. Met opzet legt Pavez zijn tegenspeler op de grond. Iter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cornez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Pavez speelt de bal door. Madrigal is nu in balbezit. Parraguez begaat een overtreding. Parraguez krijgt een gele kaart. Madrigal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Madrigal kan niet meer verder spelen. Román komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Zamorano trapt de bal weg van het doel. Valderrama kopt de bal weg. Piñera rent richting de bal. Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poetry Blues FC. 45%, Cero_aporte F.C. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poetry Blues FC. - Cero_aporte F.C. 0:0

50e minuut.
Daar is Raddatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parot rent richting de bal. Parraguez is nu in balbezit. Parot onderschept slim de pass. Parot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peña met de inworp. Lemus rent richting de bal. Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Cero_aporte F.C. 1:0

85e minuut.
Parraguez probeert naar een medespeler te passen. Pradines geeft de bal voor. Klungelig pakt Solís de bal. Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poetry Blues FC. - Cero_aporte F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poetry Blues FC. 42%, Cero_aporte F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poetry Blues FC. - Cero_aporte F.C. 1:1