Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dale Albo!! 2.0 Redimidos FC
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Vidaurren rent richting de bal. Vidaurren geeft een hoge lob. Trincado rent richting de bal. Granados onderschept slim de pass. Granados haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Granados is nu in balbezit. Mandiola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Granados is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faltín met een snel genomen vrije trap. Argel maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Estay de bal. Camacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Granados passt de bal zonder na te denken. Fabbiani heeft problemen om de bal te vangen. Retamal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Retamal krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiola is nu in balbezit. Mandiola geeft de bal voor. Jons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jons draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ullaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio passt de bal met de wreef. Jons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jons passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Dale Albo!! 2.0 - Redimidos FC 0:1

41e minuut.
Forlán is nu in balbezit. Jons verovert de bal door een tackle van achteren. Jons passt de bal met de wreef. Inostroza is nu in balbezit. Inostroza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Munizaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dale Albo!! 2.0 44%, Redimidos FC 56%.
Dale Albo!! 2.0 - Redimidos FC 0:1

62e minuut.
Rubio speelt de bal door. Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina rent richting de bal. Novoa verovert de bal door een tackle van achteren. Novoa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dale Albo!! 2.0 - Redimidos FC 0:2

75e minuut.
Rubio met een snelle inworp. Ullaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullaga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Novoa de bal. Novoa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Novoa rent richting de bal. Inostroza is nu in balbezit. Inostroza passt de bal met de wreef. Jons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jons haalt uit met een fantastische trap. Munizaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Forlán verovert de bal door een tackle van achteren. Medina rent richting de bal. Novoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Novoa krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Argel onderschept slim de pass. Vidaurren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Argel raakt geblesseerd tijdens het duel. Granados kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Camacho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dale Albo!! 2.0 - Redimidos FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dale Albo!! 2.0 61%, Redimidos FC 39%.
Dale Albo!! 2.0 - Redimidos FC 1:2