Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kukarros FC Vladimir Ñuñoa FC
442 Tactiek noob
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 35.6
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


6e minuut.
Pietrasiak probeert naar een medespeler te passen. Sahilli rent richting de bal. Sahilli passt de bal in één keer door. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines schiet op doel. Sotomayor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sahilli rent richting de bal. Sahilli draait met de bal, schiet en ... Sotomayor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kukarros FC - Vladimir Ñuñoa FC 0:1

14e minuut.
Harja met een sublieme pass. Pradines is nu in balbezit. Toledo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pradines is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pradines neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Torrejón is nu in balbezit. Torrejón geeft een hoge lob. Pietrasiak is nu in balbezit. Pietrasiak geeft de bal voor. Sotomayor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kukarros FC - Vladimir Ñuñoa FC 0:2

33e minuut.
Torrejón met een sublieme pass. Harja is nu in balbezit. Harja passt de bal met de wreef. Pietrasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Niestępski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niestępski geeft een lange en hoge pass. Pradines is nu in balbezit. Pradines haalt uit met een fantastische trap. Sotomayor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kukarros FC - Vladimir Ñuñoa FC 0:3

44e minuut.
Guaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrasiak passt de bal zonder na te denken. Sahilli rent richting de bal. Sahilli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kukarros FC - Vladimir Ñuñoa FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kukarros FC 64%, Vladimir Ñuñoa FC 36%.
Kukarros FC - Vladimir Ñuñoa FC 0:4

56e minuut.
Toledo is nu in balbezit. Pietrasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrasiak geeft de bal voor. Sahilli rent richting de bal. Sahilli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sahilli met een sublieme pass. Pietrasiak rent richting de bal. Pietrasiak met een sublieme pass. Pradines rent richting de bal. Pradines haalt uit met een fantastische trap. Sotomayor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Guajardo is nu in balbezit. Ferrer speelt de bal door. Artigas rent richting de bal. Olivarí rent richting de bal. Olivarí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hinojosa trapt de bal weg. Benavides probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pietrasiak speelt de bal door. Pradines rent richting de bal. Pradines haalt uit met een fantastische trap. Sotomayor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kukarros FC 59%, Vladimir Ñuñoa FC 41%.
Kukarros FC - Vladimir Ñuñoa FC 0:4