Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
American Junior David Arellano FC
541 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Utreras geeft een lange en hoge pass. Daar is Neira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo is nu in balbezit. Neira onderschept slim de pass. Neira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Grez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

25e minuut.
Daar is Llorente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llorente passt de bal in één keer door. Falán probeert de bal met de borst te controleren. Bonvallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvallet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerro. Brizuela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brizuela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Marín de bal. Bonvallet rent richting de bal. Bonvallet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: American Junior 47%, David Arellano FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
American Junior - David Arellano FC 0:0

52e minuut.
Granic probeert naar een medespeler te passen. Carrillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neira. Neira krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ayala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frías is nu in balbezit. Frías passt de bal zonder na te denken. Bonvallet rent richting de bal. Bonvallet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Huenchumilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchumilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera haalt uit met een fantastische trap. Charme kopt de bal weg. Bonvallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvallet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Huenchumilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchumilla geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Frías de bal onder controle te krijgen. Charme is nu in balbezit. Charme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: American Junior 37%, David Arellano FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
American Junior - David Arellano FC 0:0