Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chupillo Morador FC
352 Tactiek Def Morador
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 28.3
average Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Martínez met een sublieme pass. Epulef is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mai Đức. Mai Đức krijgt een gele kaart. Epulef roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Epulef kan niet meer verder spelen. Kosionis komt het veld opgelopen. Martínez met een snel genomen vrije trap. Ochoa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Carranza kopt de bal weg. Magos heeft problemen om de bal te vangen. Barril onderschept slim de pass. Vasilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zurita heeft problemen om de bal te vangen. Magos rent richting de bal. Magos met een sublieme pass. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Cepeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Saturno probeert naar een medespeler te passen. Barril bereikt de bal nog maar net als eerste. Barril probeert naar een medespeler te passen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mai Đức met een snelle inworp. Carranza is nu in balbezit. Carranza passt de bal met de wreef. Magos rent richting de bal. Magos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rejón heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa passt de bal in één keer door. Kosionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosionis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Schürmann probeert wanhopig de bal te grijpen. Quý Vĩnh heeft problemen om de bal te vangen. Quý Vĩnh onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chupillo 55%, Morador FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chupillo - Morador FC 0:0

53e minuut.
Spodrītis met een sublieme pass. Daar is Carranza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carranza passt de bal in één keer door. Magos bereikt de bal nog maar net als eerste. Magos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chupillo - Morador FC 0:1

66e minuut.
Inworp. Barón komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Rejón passt de bal met de wreef. Saturno rent richting de bal. Vasilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chupillo - Morador FC 0:2

72e minuut.
Saturno onderschept slim de pass. Saturno speelt de bal door. Kosionis speelt de bal door. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Martínez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chupillo - Morador FC 1:2

87e minuut.
Izcue speelt de bal door. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Puerta is nu in balbezit. Puerta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magos met de inworp. Carranza geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chupillo - Morador FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chupillo 47%, Morador FC 53%.
Chupillo - Morador FC 1:3