Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feos Caballos Siberia FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Reinoso onderschept slim de pass. Reinoso passt de bal met de wreef. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo schiet op doel. Romaní kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Donoso geeft een hoge lob. Reinoso heeft problemen om de bal te vangen. Hormigos rent richting de bal. Huinchamán rent richting de bal. Huinchamán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Huinchamán de bal. Valech is nu in balbezit. Rubio begaat een overtreding. Valech raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Valech kan niet meer verder spelen. Fáundez komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Droguett is nu in balbezit. Tello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Droguett is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Droguett zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ceredero rent richting de bal. Negrón onderschept slim de pass. Mondaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrón onderschept slim de pass. Negrón schiet op doel. Bianchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Donoso speelt de bal door. Tello rent richting de bal. Tello geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fáundez passt de bal zonder na te denken. Daar is Aguayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camaño begaat een overtreding. Camaño krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Caballos 45%, Siberia FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feos Caballos - Siberia FC 0:0

47e minuut.
Tello met een sublieme pass. Ceredero bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrón verovert de bal door een tackle van achteren. Negrón haalt uit met een fantastische trap. Bianchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Caballos - Siberia FC 1:0

59e minuut.
Reinoso speelt de bal door. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello onderschept slim de pass. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Droguett speelt de bal door. Reinoso rent richting de bal. Reinoso passt de bal zonder na te denken. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Caballos 51%, Siberia FC 49%.
Feos Caballos - Siberia FC 1:0