Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:04
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: KAPLAN Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26843
Apricot Ctiy Tarık İnsaat SK
k_1 Tactiek 5212 kanat
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
70.7 gemiddelde waardering 76.1
formidable Schieten brilliant
formidable Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Crivelli rent richting de bal. Crivelli probeert naar een medespeler te passen. Zrywacz speelt de bal door. Hamid is nu in balbezit. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Schramm bokst de bal weg.

8e minuut.
Tüzün passt de bal met de wreef. Hamid rent richting de bal. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apricot Ctiy - Tarık İnsaat SK 0:1

10e minuut.
Crivelli passt de bal zonder na te denken. Güdür is nu in balbezit. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan schiet op doel. Schramm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apricot Ctiy - Tarık İnsaat SK 0:2

24e minuut.
Zrywacz speelt de bal door. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid passt de bal zonder na te denken. Çopan is nu in balbezit. Çopan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Corryn verovert de bal door een tackle van achteren. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek passt de bal in één keer door. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Karakoyunlu geeft een lange en hoge pass. Hamid kopt de bal weg. Minh Kiệt speelt de bal door. Akyol rent richting de bal. Akyol geeft de bal voor. Kelleci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Tüzün passt de bal zonder na te denken. Çopan rent richting de bal. Çopan passt de bal in één keer door. Hamid rent richting de bal. Hamid draait met de bal, schiet en ... Schramm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Çopan rent richting de bal. Çopan geeft de bal voor. Almási heeft problemen om de bal te vangen. Hamid is nu in balbezit. Hamid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Tüzün is nu in balbezit. Tüzün probeert naar een medespeler te passen. Hamid rent richting de bal. Hamid draait met de bal, schiet en ... Schramm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apricot Ctiy - Tarık İnsaat SK 0:3

37e minuut.
Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz geeft een lange en hoge pass. Çopan kopt de bal weg. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid draait met de bal, schiet en ... Schramm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Zrywacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tüzün kopt de bal weg. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Schramm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Witek is nu in balbezit. Witek met een sublieme pass. Mikelini rent richting de bal. Mikelini haalt uit met een fantastische trap. Kelleci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apricot Ctiy - Tarık İnsaat SK 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apricot Ctiy 62%, Tarık İnsaat SK 38%.
Apricot Ctiy - Tarık İnsaat SK 1:3

50e minuut.
Çopan passt de bal met de wreef. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün speelt de bal door. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fichera komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Çopan kopt de bal weg. Fichera is nu in balbezit. Fichera haalt uit met een fantastische trap. Schramm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Fichera passt de bal zonder na te denken. Corryn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tüzün. Tüzün krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün met een sublieme pass. Klungelig pakt Fichera de bal. Çopan is nu in balbezit. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apricot Ctiy - Tarık İnsaat SK 1:4

76e minuut.
Zrywacz passt de bal met de wreef. Daar is Çopan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fichera rent richting de bal. Fichera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apricot Ctiy - Tarık İnsaat SK 1:5

84e minuut.
Corryn heeft problemen om de bal te vangen. Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu geeft een lange en hoge pass. Witek geeft een lange en hoge pass. Mikelini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Fichera is nu in balbezit. Gia Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan schiet op doel. Schramm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apricot Ctiy - Tarık İnsaat SK 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apricot Ctiy 59%, Tarık İnsaat SK 41%.
Apricot Ctiy - Tarık İnsaat SK 1:6