Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANTALYA FC Yenerbahçe.
EfesTR Tactiek D=3X
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten formidable
formidable Passen very good
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Anghelache onderschept slim de pass. Anghelache speelt de bal door. Havrlík speelt de bal door. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sikesdi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diago. Sikesdi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Havrlík met een snel genomen vrije trap. Tomala springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rottier geeft een lange en hoge pass. Tchetchoua is nu in balbezit. Tchetchoua passt de bal in één keer door. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Havrlík geeft een hoge lob. Nakanishi rent richting de bal. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala schiet op doel. Adão probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bajek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Havrlík met een sublieme pass. Sikesdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikesdi schiet op doel. Adão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - Yenerbahçe. 0:1

25e minuut.
París rent richting de bal. Junta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. París is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wiersma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. París maakt een snoekduik en kopt de bal. Domachowski bokst de bal weg.

28e minuut.
Havrlík speelt de bal door. Broggi heeft problemen om de bal te vangen. Anghelache speelt de bal door. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Broggi geeft de bal voor. Junta bereikt de bal nog maar net als eerste. Junta passt de bal zonder na te denken. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Junta verovert de bal door een tackle van achteren. Junta speelt de bal door. Daar is Rottier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jansen is nu in balbezit. Jansen schiet op doel. Domachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło geeft een hoge lob. Daar is Moerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. París is nu in balbezit. París haalt uit met een fantastische trap. Domachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Wlazło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broggi rent richting de bal. Broggi geeft de bal voor. París geeft een lange en hoge pass. Jansen maakt een snoekduik en kopt de bal. Domachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bajek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tchetchoua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broggi geeft een lange en hoge pass. París springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Broggi passt de bal met de wreef. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło geeft de bal voor. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen haalt uit met een fantastische trap. Domachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTALYA FC 42%, Yenerbahçe. 58%.
ANTALYA FC - Yenerbahçe. 0:1

47e minuut.
Tartiek passt de bal zonder na te denken. Junta bereikt de bal nog maar net als eerste. Junta probeert naar een medespeler te passen. Anghelache speelt de bal door. Rottier geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - Yenerbahçe. 0:2

52e minuut.
Tomala passt de bal zonder na te denken. Havrlík is nu in balbezit. Havrlík geeft een hoge lob. Sikesdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap. Adão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - Yenerbahçe. 0:3

58e minuut.
París kopt de bal weg. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen passt de bal zonder na te denken. París rent richting de bal. París haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Broggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Broggi geeft de bal voor. París bereikt de bal nog maar net als eerste. París schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - Yenerbahçe. 1:3

66e minuut.
Junta probeert de bal met de borst te controleren. París rent richting de bal. Tchetchoua rent richting de bal. Tchetchoua geeft een lange en hoge pass. Jansen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tchetchoua geeft de bal voor. Jansen kopt de bal weg. Wlazło geeft een hoge lob. París springt en kopt de bal. Domachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTALYA FC 47%, Yenerbahçe. 53%.
ANTALYA FC - Yenerbahçe. 1:3