Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freddy_KRueGeR Yürek Savaşçıları
akın 4-1-3-2 Tactiek deneme
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 64.1
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Olthof met een sublieme pass. Mureşan is nu in balbezit. Mureşan speelt de bal door. Çakı rent richting de bal. Çakı schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Çakı speelt de bal door. Daar is Watteeuw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watteeuw probeert naar een medespeler te passen. Mureşan rent richting de bal. Mureşan schiet op doel. Xudayarov bokst de bal weg.

8e minuut.
Maleńczuk kopt de bal weg. Rosal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martínez Madrigal. Martínez Madrigal krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tonay speelt de bal door. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins speelt de bal door. Martínez Madrigal is nu in balbezit. Martínez Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - Yürek Savaşçıları 0:1

21e minuut.
Jenisch is nu in balbezit. Jenisch geeft de bal voor. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - Yürek Savaşçıları 0:2

28e minuut.
Vartiovaara passt de bal zonder na te denken. Tonay is nu in balbezit. Tonay passt de bal met de wreef. Martínez Madrigal rent richting de bal. Martínez Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Watteeuw rent richting de bal. Mureşan rent richting de bal. Budovinszky maakt een afschuwelijke overtreding. Budovinszky krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Çakı verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı verovert de bal door een tackle van achteren. Çakı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Martínez Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosal. Martínez Madrigal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tonay met een snel genomen vrije trap. Mạnh Hoàng krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Çakı kopt de bal weg. Kalfupange heeft problemen om de bal te vangen. Watteeuw speelt de bal door. Çakı rent richting de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ... Xudayarov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddy_KRueGeR 53%, Yürek Savaşçıları 47%.
Freddy_KRueGeR - Yürek Savaşçıları 0:2

52e minuut.
Lins heeft problemen om de bal te vangen. Lins probeert naar een medespeler te passen. Tătăran rent richting de bal. Jacoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap. Krupa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Watteeuw probeert naar een medespeler te passen. Mureşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Maleńczuk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maleńczuk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mureşan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dalmolin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Vartiovaara de bal. Çakı is nu in balbezit. Çakı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tătăran speelt de bal door. Lins is nu in balbezit. Lins speelt de bal door. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek draait met de bal, schiet en ... Krupa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mạnh Hoàng springt en kopt de bal. Krupa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. de Carvalho komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mureşan rent richting de bal. Jenisch verovert de bal door een tackle van achteren. Watteeuw onderschept slim de pass. Çakı is nu in balbezit. Mureşan geeft een hoge lob. Xudayarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mureşan passt de bal in één keer door. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı passt de bal zonder na te denken. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw schiet op doel. Xudayarov bokst de bal weg.

79e minuut.
Budovinszky verovert de bal door een tackle van achteren. de Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. de Carvalho passt de bal in één keer door. Çakı is nu in balbezit. Çakı schiet op doel. Xudayarov bokst de bal weg.

89e minuut.
Piovanelli geeft de bal voor. Mureşan rent richting de bal. Budovinszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşan verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddy_KRueGeR 49%, Yürek Savaşçıları 51%.
Freddy_KRueGeR - Yürek Savaşçıları 0:2