Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.02
  • Stadion: Balkan Park
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 34507
FC Trakya Adana Demir Spor
2021 Tactiek Tek Forvet
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Sözeri passt de bal met de wreef. Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson met een sublieme pass. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie schiet op doel. Pillon bokst de bal weg.

11e minuut.
Pomper geeft de bal voor. Türkbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek onderschept slim de pass. Czwartek schiet op doel. Półćwiartek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tayar passt de bal in één keer door. Retter met een sublieme pass. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pomper de bal. Pomper probeert naar een medespeler te passen. Czwartek rent richting de bal. Czwartek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pomper met een sublieme pass. Türkbay probeert naar een medespeler te passen. Sözeri met een sublieme pass. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Izquierdo rent richting de bal. Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson passt de bal in één keer door. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie schiet op doel. Pillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Czwartek is nu in balbezit. Sözeri is nu in balbezit. Sözeri speelt de bal door. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trakya 60%, Adana Demir Spor 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Trakya - Adana Demir Spor 0:0

47e minuut.
Żabski met een sublieme pass. Klungelig pakt Tayar de bal. Tayar probeert naar een medespeler te passen. Lawrie rent richting de bal. Lawrie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Wilson is nu in balbezit. Wilson geeft een lange en hoge pass. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie draait met de bal, schiet en ... Pillon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Adana Demir Spor 0:1

55e minuut.
Wilson passt de bal in één keer door. Lawrie is nu in balbezit. Xachikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski onderschept slim de pass. Żabski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Retter heeft problemen om de bal te vangen. Retter passt de bal in één keer door. Tayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tayar geeft een hoge lob. Lawrie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Adana Demir Spor 0:2

67e minuut.
Żabski met een sublieme pass. Tayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu begaat een overtreding. Pruteanu krijgt een gele kaart. Wilson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arghezi komt het veld opgelopen. Żabski met een snel genomen vrije trap. Lawrie krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Adana Demir Spor 0:3

69e minuut.
Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek passt de bal zonder na te denken. Pruteanu met een sublieme pass. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vlahović kopt de bal weg. Neider rent richting de bal. Pavelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahović rent richting de bal. Vlahović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Adana Demir Spor 1:3

84e minuut.
Tayar kopt de bal weg. Daar is Lawrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilip rent richting de bal. Lawrie verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trakya 67%, Adana Demir Spor 33%.
FC Trakya - Adana Demir Spor 1:3