Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:04
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.02
  • Stadion: GEPARD Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25786
GEPARD Özel Harekat
433 Tactiek samet 4 2 2 2
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
62.7 gemiddelde waardering 63.7
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


11e minuut.
Campeão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manolache rent richting de bal. Manolache passt de bal zonder na te denken. Geantă is nu in balbezit. Geantă schiet op doel. Savuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Özel Harekat 0:1

19e minuut.
Kalista kopt de bal weg. Pantazescu heeft problemen om de bal te vangen. Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă draait met de bal, schiet en ... Savuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Özel Harekat 0:2

35e minuut.
Geantă heeft problemen om de bal te vangen. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski speelt de bal door. Đuričanin is nu in balbezit. Đuričanin schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gronowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pieniążkowski met de inworp. Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolache geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 58%, Özel Harekat 42%.
GEPARD - Özel Harekat 0:2

46e minuut.
Forcadell probeert de bal met de borst te controleren. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell onderschept slim de pass. Forcadell schiet op doel. Savuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Özel Harekat 0:3

69e minuut.
Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolache geeft een lange en hoge pass. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel. Savuţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Özel Harekat 0:4

77e minuut.
Hill geeft de bal voor. Inworp. Hergert met een snelle inworp. Stehle rent richting de bal. Stehle geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe passt de bal met de wreef. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă onderschept slim de pass. Geantă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Özel Harekat 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 48%, Özel Harekat 52%.
GEPARD - Özel Harekat 0:5