Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:04
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.02
  • Stadion: paratoner Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 17602
paratoner KAYSERİ SPOR A.Ş
paratoner Tactiek 4 1 2 3 yeni
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 66.8
very good Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Baragatti probeert de bal met de borst te controleren. Baragatti geeft een lange en hoge pass. Yoğurtçuoğlu kopt de bal weg. Baragatti rent richting de bal. Baragatti draait met de bal, schiet en ... Čuden bokst de bal weg.

22e minuut.
Szulik is nu in balbezit. Szulik probeert naar een medespeler te passen. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu draait met de bal, schiet en ... Čuden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paratoner - KAYSERİ SPOR A.Ş 0:1

27e minuut.
Zanášel is nu in balbezit. Branquinho verovert de bal door een tackle van achteren. Branquinho geeft een lange en hoge pass. Baragatti rent richting de bal. Baragatti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Massera verovert de bal door een tackle van achteren. Massera passt de bal zonder na te denken. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
paratoner - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:1

37e minuut.
Szulik geeft een lange en hoge pass. Daar is Çalışır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baragatti is nu in balbezit. Baragatti haalt uit met een fantastische trap. Čuden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paratoner - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paratoner 60%, KAYSERİ SPOR A.Ş 40%.
paratoner - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:2

68e minuut.
Ciborio geeft de bal voor. Soomets bereikt de bal nog maar net als eerste. Soomets passt de bal zonder na te denken. Baragatti is nu in balbezit. Baragatti draait met de bal, schiet en ... Čuden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ciborio passt de bal met de wreef. rent richting de bal. Schanko is nu in balbezit. Schanko geeft een hoge lob. Serényi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
paratoner - KAYSERİ SPOR A.Ş 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paratoner 51%, KAYSERİ SPOR A.Ş 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
paratoner - KAYSERİ SPOR A.Ş 2:2