Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş ™e - Spor Freddy_KRueGeR
V2.8 Tactiek akın 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
61.1 gemiddelde waardering 64.3
outstanding Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Stroev probeert naar een medespeler te passen. Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turansoy rent richting de bal. Turansoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Çınarel rent richting de bal. Çınarel geeft een lange en hoge pass. Turansoy kopt de bal weg. Stroev is nu in balbezit. Stroev schiet op doel. Krupa bokst de bal weg. Turansoy is nu in balbezit. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev haalt uit met een fantastische trap. Krupa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Freddy_KRueGeR 1:0

5e minuut.
Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm geeft een lange en hoge pass. Stroev is nu in balbezit. Stroev draait met de bal, schiet en ... Krupa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Freddy_KRueGeR 2:0

7e minuut.
Çakı rent richting de bal. Xasaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Xasaylı geeft de bal voor. Turansoy is nu in balbezit. Turansoy schiet op doel. Krupa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Dalmolin probeert naar een medespeler te passen. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof passt de bal zonder na te denken. Mureşan is nu in balbezit. Mureşan draait met de bal, schiet en ... Sudrowicz bokst de bal weg. Çakı is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Freddy_KRueGeR 2:1

14e minuut.
Britador heeft problemen om de bal te vangen. Britador passt de bal met de wreef. Çakı rent richting de bal. Watteeuw rent richting de bal. Watteeuw haalt uit met een fantastische trap. Sudrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Britador met een snelle inworp. Turansoy rent richting de bal. Turansoy passt de bal met de wreef. Stroev rent richting de bal. Krupa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stroev is nu in balbezit. Stroev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Freddy_KRueGeR 3:1

21e minuut.
Watteeuw raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kulisz komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Karamuratoğlu rent richting de bal. Çınarel rent richting de bal. Çınarel geeft een hoge lob. Bori rent richting de bal. Bori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Freddy_KRueGeR 4:1

29e minuut.
Olthof geeft een hoge lob. Mărăşescu onderschept slim de pass. Britador bereikt de bal nog maar net als eerste. Britador geeft een hoge lob. Mureşan springt en kopt de bal. Sudrowicz bokst de bal weg. Paal!

32e minuut.
Karamuratoğlu speelt de bal door. Çınarel speelt de bal door. Stroev rent richting de bal. Stroev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Freddy_KRueGeR 5:1

36e minuut.
Stroev is nu in balbezit. Stroev met een sublieme pass. Bori rent richting de bal. Bori haalt uit met een fantastische trap. Krupa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Freddy_KRueGeR 6:1

40e minuut.
Mureşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşan passt de bal zonder na te denken. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz draait met de bal, schiet en ... Sudrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Freddy_KRueGeR 6:2

43e minuut.
Daar is Rosal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bori rent richting de bal. Rosal onderschept slim de pass. Rosal geeft een hoge lob. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Çakı rent richting de bal. Çakı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Freddy_KRueGeR 6:3

43e minuut.
Stroev probeert naar een medespeler te passen. Bori heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mureşan. Mureşan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 53%, Freddy_KRueGeR 47%.
Beşiktaş ™e - Spor - Freddy_KRueGeR 6:3

48e minuut.
Xasaylı passt de bal met de wreef. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar geeft de bal voor. Bori is nu in balbezit. Bori geeft een hoge lob. Krupa bokst de bal weg.

52e minuut.
Çınarel geeft de bal voor. Bori rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Çınarel neemt de hoekschop. Stroev maakt een snoekduik en kopt de bal. Krupa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kulisz is nu in balbezit. Çakı is nu in balbezit. Çakı passt de bal met de wreef. Daar is Kulisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulisz draait met de bal, schiet en ... Sudrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Mărăşescu passt de bal zonder na te denken. Turansoy is nu in balbezit. Tătăran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tătăran krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Karamuratoğlu is nu in balbezit. Karamuratoğlu geeft een hoge lob. Bori rent richting de bal. Bori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Freddy_KRueGeR 7:3

70e minuut.
Mărăşescu geeft de bal voor. Tătăran kopt de bal weg. Karamuratoğlu probeert naar een medespeler te passen. Turansoy heeft problemen om de bal te vangen. Turansoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osmangazi heeft problemen om de bal te vangen. Çakı rent richting de bal. Xasaylı begaat een overtreding. Xasaylı krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Dalmolin speelt de bal door. Kulisz is nu in balbezit. Xasaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Xasaylı geeft een lange en hoge pass. Bori rent richting de bal. Krupa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 40%, Freddy_KRueGeR 60%.
Beşiktaş ™e - Spor - Freddy_KRueGeR 7:3