Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adıyaman FC ALL LOSERS
yeniiiii Tactiek BUGG
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Placuszek verovert de bal door een tackle van achteren. Placuszek geeft een hoge lob. Iwaniuk rent richting de bal. Iwaniuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Pénzes is nu in balbezit. Pénzes passt de bal zonder na te denken. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła draait met de bal, schiet en ... Ermak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Pénzes passt de bal in één keer door. Gros rent richting de bal. Placuszek begaat een overtreding. Placuszek krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Marashliev met een sublieme pass. Pénzes rent richting de bal. Pénzes geeft een hoge lob. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap. Ermak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ... Mesthenaios onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - ALL LOSERS 1:0

24e minuut.
de Jong rent richting de bal. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Marashliev maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marashliev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Gabríelsson probeert naar een medespeler te passen. Pénzes is nu in balbezit. Pénzes passt de bal met de wreef. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Motłoszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefanowicz probeert naar een medespeler te passen. Iwaniuk rent richting de bal. Iwaniuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson passt de bal zonder na te denken. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel. Gabríelsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - ALL LOSERS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adıyaman FC 46%, ALL LOSERS 54%.
Adıyaman FC - ALL LOSERS 2:0

55e minuut.
Mesthenaios geeft de bal voor. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa geeft een hoge lob. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap. Ermak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pénzes neemt de hoekschop. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. Ermak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Gabríelsson probeert naar een medespeler te passen. Marcel probeert naar een medespeler te passen. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ... Ermak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - ALL LOSERS 3:0

63e minuut.
de Jong verovert de bal door een tackle van achteren. Pénzes rent richting de bal. Pénzes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Garwoła de bal. Garwoła geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Marcel met een snelle inworp. Gabríelsson met een sublieme pass. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - ALL LOSERS 4:0

78e minuut.
Iwaniuk rent richting de bal. Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. Iwaniuk rent richting de bal. Iwaniuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adıyaman FC 35%, ALL LOSERS 65%.
Adıyaman FC - ALL LOSERS 4:0