Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: Gsigos Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 22325
Gsigos ÜnlüoğluSK
igos442 Tactiek 5-2-3
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 46.8
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Chenu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pijanowski met een sublieme pass. Ordak rent richting de bal. Ordak schiet op doel. Albright probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radwański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ogrodnik onderschept slim de pass. Ogrodnik probeert naar een medespeler te passen. Tur rent richting de bal. Tur geeft een hoge lob. Danielczak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gsigos 54%, ÜnlüoğluSK 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gsigos - ÜnlüoğluSK 0:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Mila de bal onder controle te krijgen. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy passt de bal in één keer door. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ordak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spirin komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pijanowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Spirin de bal. Met opzet legt Ogrodnik zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ogrodnik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ogrodnik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Spirin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pijanowski wilt de vrije trap nemen. Radwański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morton komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sályi met een sublieme pass. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir passt de bal zonder na te denken. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Radwański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Danielczak kopt de bal weg. Morton is nu in balbezit. Mila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mila krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gsigos 51%, ÜnlüoğluSK 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gsigos - ÜnlüoğluSK 0:0