Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kartal beşiktaş Gsigos
22 Tactiek igos442
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 50.9
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Leonhardsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczak rent richting de bal. Leonhardsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leonhardsen krijgt een gele kaart. Danielczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garkusha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Danielczak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bou geeft de bal voor. Tur is nu in balbezit. Tur geeft de bal voor. Danielczak is nu in balbezit. Danielczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tur geeft de bal voor. Chlewiński heeft problemen om de bal te vangen. Laßwitz met een sublieme pass. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Cutiño rent richting de bal. Cutiño geeft een lange en hoge pass. Alunni kopt de bal weg. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - Gsigos 0:1

28e minuut.
Alunni speelt de bal door. Tur rent richting de bal. Tur passt de bal met de wreef. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński schiet op doel. Smerek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kancia speelt de bal door. Remenyik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saskőy. Saskőy krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Leonhardsen is nu in balbezit. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński speelt de bal door. Danielczak is nu in balbezit. Danielczak haalt uit met een fantastische trap. Smerek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartal beşiktaş 61%, Gsigos 39%.
kartal beşiktaş - Gsigos 0:1

47e minuut.
Garkusha geeft de bal voor. Danielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Danielczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Danielczak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Smerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - Gsigos 0:2

49e minuut.
Kancia passt de bal zonder na te denken. Kosmidis is nu in balbezit. Nurci maakt een afschuwelijke overtreding. Nurci krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Saskőy is nu in balbezit. Saskőy geeft een lange en hoge pass. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - Gsigos 0:3

77e minuut.
Garkusha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis geeft de bal voor. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - Gsigos 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartal beşiktaş 51%, Gsigos 49%.
kartal beşiktaş - Gsigos 0:4