Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: Risus Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22591
Risus Kızık Boyu
3-5-2 Tactiek 532
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 48.2
very good Schieten solid
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Solomon verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Osnes springt en kopt de bal. Mikutaitis probeert de bal aan de voet te houden. Torricelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Natarelli rent richting de bal. Natarelli geeft een hoge lob. Barthelémy bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev verovert de bal door een tackle van achteren. Diev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bublica is nu in balbezit. Bublica probeert naar een medespeler te passen. Bacigaluppi is nu in balbezit. Bacigaluppi haalt uit met een fantastische trap. Tekin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Kızık Boyu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 48%, Kızık Boyu 52%.
Risus - Kızık Boyu 0:1

48e minuut.
Gogoncea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bacigaluppi. Gogoncea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cordeiro met een snel genomen vrije trap. Osnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Osnes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Akkuş geeft de bal voor. Solomon rent richting de bal. Solomon probeert naar een medespeler te passen. Bacigaluppi is nu in balbezit. Bacigaluppi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Barthelémy onderschept slim de pass. Natarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Natarelli met een sublieme pass. Osnes is nu in balbezit. Osnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Akkuş passt de bal met de wreef. Bublica rent richting de bal. Padureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica onderschept slim de pass. Bublica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Göllei komt het veld opgelopen. Peegel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 50%, Kızık Boyu 50%.
Risus - Kızık Boyu 0:1