Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babasultan SK Despacitos
off Tactiek agresivve
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
60.1 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten excellent
very good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Zábojník heeft problemen om de bal te vangen. Zábojník geeft een lange en hoge pass. Szut controleert de bal met de borst. Sopârlă verovert de bal door een tackle van achteren. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ciupik passt de bal in één keer door. Pleśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Niziałek probeert naar een medespeler te passen. Viera rent richting de bal. Viera draait met de bal, schiet en ... Babaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kończak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Coninck rent richting de bal. De Coninck geeft een hoge lob. Szeliga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Zábojník rent richting de bal. Zábojník geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mojie de bal onder controle te krijgen. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga schiet op doel. Michelet bokst de bal weg.

38e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak geeft de bal voor. Fernet kopt de bal weg. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernet onderschept slim de pass. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak geeft een hoge lob. Szeliga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 33%, Despacitos 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Babasultan SK - Despacitos 0:0

64e minuut.
Szut speelt de bal door. Zwierzak is nu in balbezit. Ionele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ionele krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 27%, Despacitos 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Babasultan SK - Despacitos 0:0