Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: ERZİNCAN
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3379
YİĞİT DEMİRCİ SPOR Demiral SK
lll Tactiek ThefunAttack
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
42 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 46.2
outstanding Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Caçapava onderschept slim de pass. Caçapava geeft de bal voor. Grecu kopt de bal weg. Margitai is nu in balbezit. Margitai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Grecu is nu in balbezit. Grecu met een sublieme pass. Kieruczenko met een sublieme pass. Talabér is nu in balbezit. Talabér haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Talabér rent richting de bal. Talabér haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Talabér verovert de bal door een tackle van achteren. Talabér passt de bal in één keer door. Margitai rent richting de bal. Margitai draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Demiral SK 1:0

12e minuut.
Margitai met de inworp. Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko passt de bal zonder na te denken. Talabér heeft problemen om de bal te vangen. Talabér draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Margitai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko geeft een lange en hoge pass. Talabér krijgt zijn hoofd ertegen. Tấn Minh bokst de bal weg. Caçapava rent richting de bal. Talabér onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Demiral SK 2:0

17e minuut.
Talabér is nu in balbezit. Talabér passt de bal in één keer door. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Demiral SK 3:0

18e minuut.
Blejan met een sublieme pass. Skoufalis heeft problemen om de bal te vangen. Skoufalis probeert naar een medespeler te passen. Margitai is nu in balbezit. Margitai haalt uit met een fantastische trap. Tấn Minh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Szweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szweda geeft een lange en hoge pass. Cetner controleert de bal met de borst. Talabér is nu in balbezit. Talabér draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Talabér passt de bal zonder na te denken. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cetner krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Szweda kopt de bal weg. Talabér is nu in balbezit. Kieruczenko probeert naar een medespeler te passen. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bariloni rent richting de bal. Talabér onderschept slim de pass. Talabér passt de bal met de wreef. Margitai is nu in balbezit. Margitai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Demiral SK 4:0

29e minuut.
Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai verovert de bal door een tackle van achteren. Margitai passt de bal in één keer door. Talabér rent richting de bal. Talabér schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tấn Minh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kieruczenko speelt de bal door. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai rent richting de bal. Margitai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Szweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szweda passt de bal zonder na te denken. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér verovert de bal door een tackle van achteren. Talabér draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Talabér is nu in balbezit. Talabér passt de bal met de wreef. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai schiet op doel. Tấn Minh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Demiral SK 5:0

38e minuut.
Mersan probeert naar een medespeler te passen. Talabér rent richting de bal. Talabér probeert naar een medespeler te passen. Margitai rent richting de bal. Margitai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hart met een sublieme pass. Sieczka heeft problemen om de bal te vangen. Sieczka passt de bal zonder na te denken. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér haalt uit met een fantastische trap. Tấn Minh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talabér geeft een lange en hoge pass. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Demiral SK 6:0

43e minuut.
Rattameister kopt de bal weg. Szweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szweda passt de bal met de wreef. Talabér is nu in balbezit. Talabér haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Demiral SK 7:0

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caçapava trapt de bal weg van het doel. Grecu kopt de bal weg. Talabér rent richting de bal. Talabér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 19%, Demiral SK 81%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Demiral SK 7:0

49e minuut.
Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieruczenko passt de bal zonder na te denken. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Margitai is nu in balbezit. Margitai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Szweda controleert de bal met de borst. Blejan is nu in balbezit. Senátor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blejan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mersan wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Doeltrap. Pillon trapt de bal weg van het doel. Kieruczenko met een sublieme pass. Margitai heeft problemen om de bal te vangen. Margitai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bariloni geeft de bal voor. Grecu kopt de bal weg. Cetner probeert de bal met de borst te controleren. Talabér is nu in balbezit. Talabér schiet op doel. Tấn Minh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Mersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersan passt de bal in één keer door. Bariloni met een sublieme pass. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Grecu rent richting de bal. Grecu passt de bal zonder na te denken. Talabér rent richting de bal. Margitai is nu in balbezit. Margitai draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kieruczenko speelt de bal door. Talabér is nu in balbezit. Talabér haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Demiral SK 8:0

71e minuut.
Kieruczenko kopt de bal weg. Margitai is nu in balbezit. Talabér rent richting de bal. Talabér schiet op doel. Tấn Minh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Margitai passt de bal zonder na te denken. Caçapava is nu in balbezit. Talabér verovert de bal door een tackle van achteren. Talabér draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Demiral SK 9:0

75e minuut.
Senátor speelt de bal door. Margitai is nu in balbezit. Margitai met een sublieme pass. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Szweda kopt de bal weg. Talabér rent richting de bal. Talabér speelt de bal door. Margitai is nu in balbezit. Margitai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Demiral SK 10:0

86e minuut.
Pillon trapt de bal weg. Kieruczenko kopt de bal weg. Talabér met een sublieme pass. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai schiet op doel. Tấn Minh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 35%, Demiral SK 65%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Demiral SK 10:0