Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afyonkarahisar Spor Akademisi Vizespor
352 Tactiek 4_3_1_2
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
28 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 49.9
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen matig


7e minuut.
Bošić met een sublieme pass. Dvala is nu in balbezit. Dvala passt de bal zonder na te denken. Pramenko geeft een hoge lob. Szynkaruk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ateşalan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Horozcu de bal onder controle te krijgen. Szynkaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynkaruk draait met de bal, schiet en ... Żero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyonkarahisar Spor Akademisi - Vizespor 1:0

10e minuut.
Dvala met een sublieme pass. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato probeert naar een medespeler te passen. Szynkaruk is nu in balbezit. Szynkaruk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Özcan geeft de bal voor. Zakwas kopt de bal weg. Daar is Özakman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szynkaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynkaruk schiet op doel. Żero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ateşalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalan haalt uit met een fantastische trap. Żero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyonkarahisar Spor Akademisi - Vizespor 2:0

25e minuut.
Pramenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütük verovert de bal door een tackle van achteren. Kütük geeft een hoge lob. Türkeli rent richting de bal. Türkeli draait met de bal, schiet en ... Lucian bokst de bal weg.

29e minuut.
Donato speelt de bal door. Falkowski speelt de bal door. Pramenko rent richting de bal. Pramenko geeft een hoge lob. Szynkaruk maakt een snoekduik en kopt de bal. Żero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özakman rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Falkowski de bal onder controle te krijgen. Donato probeert naar een medespeler te passen. Szynkaruk is nu in balbezit. Szynkaruk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Erden de bal onder controle te krijgen. Żero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Szynkaruk passt de bal in één keer door. Pramenko is nu in balbezit. Pramenko passt de bal zonder na te denken. Ateşalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fakılı speelt de bal door. Kütük bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütük passt de bal zonder na te denken. Türkeli rent richting de bal. Türkeli haalt uit met een fantastische trap. Lucian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Erden geeft de bal voor. Türkeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošić rent richting de bal. Türkeli verovert de bal door een tackle van achteren. Türkeli haalt uit met een fantastische trap. Lucian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zakwas de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Szynkaruk passt de bal in één keer door. Donato is nu in balbezit. Donato geeft een hoge lob. Ateşalan rent richting de bal. Ateşalan schiet op doel. Żero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Falkowski passt de bal zonder na te denken. Pramenko rent richting de bal. Pramenko probeert naar een medespeler te passen. Caibi rent richting de bal. Caibi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Donato is nu in balbezit. Donato geeft een lange en hoge pass. Ateşalan kopt de bal weg. Szynkaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynkaruk draait met de bal, schiet en ... Żero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyonkarahisar Spor Akademisi 37%, Vizespor 63%.
Afyonkarahisar Spor Akademisi - Vizespor 2:0

46e minuut.
Caibi verovert de bal door een tackle van achteren. Caibi speelt de bal door. Erden rent richting de bal. Szynkaruk onderschept slim de pass. Szynkaruk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bošić met een sublieme pass. Falkowski met een sublieme pass. Donato speelt de bal door. Szynkaruk rent richting de bal. Szynkaruk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato passt de bal in één keer door. Ateşalan is nu in balbezit. Ateşalan haalt uit met een fantastische trap. Żero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyonkarahisar Spor Akademisi - Vizespor 3:0

53e minuut.
Donato met een sublieme pass. Erden is nu in balbezit. Szynkaruk onderschept slim de pass. Szynkaruk draait met de bal, schiet en ... Żero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyonkarahisar Spor Akademisi - Vizespor 4:0

56e minuut.
Szynkaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato is nu in balbezit. Düzceli begaat een overtreding. Düzceli krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Özcan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dvala de bal. Dvala passt de bal zonder na te denken. Pramenko geeft de bal voor. Szynkaruk springt en kopt de bal. Żero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Karaçaylı probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pramenko zal de hoekschop nemen. Ateşalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalan schiet op doel. Żero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Özcan de bal. Ateşalan is nu in balbezit. Paal! Ateşalan kopt de bal weg. Daar is Szynkaruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyonkarahisar Spor Akademisi - Vizespor 5:0

62e minuut.
Karaçaylı heeft problemen om de bal te vangen. Ateşalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özcan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ateşalan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ateşalan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Żero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kütük geeft een lange en hoge pass. Donato met een sublieme pass. Düzceli geeft een lange en hoge pass. Bošić verovert de bal door een tackle van achteren. Kütük geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Donato met een sublieme pass. Szynkaruk rent richting de bal. Szynkaruk geeft de bal voor. Ateşalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalan haalt uit met een fantastische trap. Żero bokst de bal weg. Szynkaruk rent richting de bal. Szynkaruk schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Donato met een sublieme pass. Szynkaruk heeft problemen om de bal te vangen. Szynkaruk met een sublieme pass. Caibi heeft problemen om de bal te vangen. Caibi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyonkarahisar Spor Akademisi 37%, Vizespor 63%.
Afyonkarahisar Spor Akademisi - Vizespor 5:0