Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giyotin® Futbol Klübü Batitrakyaspor
Camel Green Tactiek 1:)
64% Balbezit 36%
34% Spel op eigen helft 66%
42 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
63.7 gemiddelde waardering 44.7
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Palsanmäki passt de bal in één keer door. Luis is nu in balbezit. Tanigaki rent richting de bal. Tanigaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 1:0

5e minuut.
Bordowski is nu in balbezit. Bordowski geeft de bal voor. Luis is nu in balbezit. Luis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 2:0

7e minuut.
Güzel geeft de bal voor. Davidovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovich passt de bal in één keer door. Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Davidovich kopt de bal weg. Yalınsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis onderschept slim de pass. Luis draait met de bal, schiet en ... Stanislav probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio passt de bal zonder na te denken. Palsanmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palsanmäki geeft een lange en hoge pass. Luis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Palacio rent richting de bal. Palacio passt de bal in één keer door. Luis rent richting de bal. Luis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 3:0

14e minuut.
Daza met een sublieme pass. Cantona rent richting de bal. Cantona passt de bal zonder na te denken. Luis is nu in balbezit. Luis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Türüker is nu in balbezit. Davidovich verovert de bal door een tackle van achteren. Davidovich passt de bal zonder na te denken. Palsanmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palsanmäki haalt uit met een fantastische trap. Stanislav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Karaman kopt de bal weg. Daza met een sublieme pass. Cantona rent richting de bal. Cantona geeft een lange en hoge pass. Luis maakt een snoekduik en kopt de bal. Stanislav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Tanigaki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yalınsoy de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cantona neemt de hoekschop. Luis krijgt zijn hoofd ertegen. Stanislav bokst de bal weg. Güzel probeert naar een medespeler te passen. Palacio rent richting de bal. Palacio passt de bal in één keer door. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Palacio speelt de bal door. Davidovich rent richting de bal. Davidovich geeft een hoge lob. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona haalt uit met een fantastische trap. Stanislav bokst de bal weg.

24e minuut.
Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanigaki rent richting de bal. Luis rent richting de bal. Tanigaki is nu in balbezit. Tanigaki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Palacio kopt de bal weg. Luis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaman. Karaman krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Türüker probeert naar een medespeler te passen. Tanigaki is nu in balbezit. Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis schiet op doel. Stanislav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 4:0

36e minuut.
Daza rent richting de bal. Daza passt de bal in één keer door. Palacio met een sublieme pass. Cantona rent richting de bal. Cantona draait met de bal, schiet en ... Paal! Stanislav bokst de bal weg. Tanigaki is nu in balbezit. Tanigaki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tufanbeyli kopt de bal weg. Stanislav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tanigaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanigaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 5:0

38e minuut.
Alyanak verovert de bal door een tackle van achteren. Alyanak met een sublieme pass. Tsiflikas rent richting de bal. Tsiflikas geeft een hoge lob. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Daza heeft problemen om de bal te vangen. Karaman geeft een hoge lob. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... MacAulay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giyotin® Futbol Klübü 40%, Batitrakyaspor 60%.
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 5:1

47e minuut.
Davidovich geeft de bal voor. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona probeert naar een medespeler te passen. Tanigaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanigaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Yalınsoy is nu in balbezit. Luis verovert de bal door een tackle van achteren. Tanigaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanigaki haalt uit met een fantastische trap. Stanislav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 6:1

53e minuut.
Güzel geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alyanak stond buitenspel. Daza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona draait met de bal, schiet en ... Stanislav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luis rent richting de bal. Luis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 7:1

57e minuut.
Luis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tanigaki de bal. Palacio speelt de bal door. Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis schiet op doel. Stanislav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Tufanbeyli geeft een lange en hoge pass. Yakışmaz kopt de bal weg. Daar is Yalınsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luis rent richting de bal. Luis draait met de bal, schiet en ... Stanislav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Tanigaki geeft een lange en hoge pass. Palacio probeert de bal aan de voet te houden. Luis is nu in balbezit. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio haalt uit met een fantastische trap. Stanislav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Cantona rent richting de bal. Cantona haalt uit met een fantastische trap. Palsanmäki geeft de bal voor. Luis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 8:1

65e minuut.
Tanigaki speelt de bal door. Cantona rent richting de bal. Cantona geeft een lange en hoge pass. Stanislav probeert naar een medespeler te passen. Palacio kopt de bal weg. Stanislav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daza rent richting de bal. Cantona rent richting de bal. Cantona passt de bal in één keer door. Tanigaki is nu in balbezit. Tanigaki haalt uit met een fantastische trap. Stanislav bokst de bal weg.

71e minuut.
Cantona rent richting de bal. Cantona geeft een lange en hoge pass. Daar is Tanigaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luis rent richting de bal. Luis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yakışmaz met een sublieme pass. Davidovich is nu in balbezit. Palacio geeft een lange en hoge pass. Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palsanmäki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tanigaki de bal. Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Tanigaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanigaki passt de bal met de wreef. Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis draait met de bal, schiet en ... Stanislav maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Tufanbeyli rent richting de bal. Tanigaki onderschept slim de pass. Tanigaki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Stanislav met een harde bal richting middenveld. Davidovich kopt de bal weg. Palsanmäki is nu in balbezit. Palsanmäki haalt uit met een fantastische trap. Stanislav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luis is nu in balbezit. Luis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 9:1

81e minuut.
Tanigaki passt de bal met de wreef. Davidovich is nu in balbezit. Agüero maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Agüero naar de kleedkamers voor een vroege douche. Davidovich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yakışmaz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Luis is nu in balbezit. Luis schiet op doel. Stanislav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 10:1

83e minuut.
Cantona heeft problemen om de bal te vangen. Cantona met een sublieme pass. Tanigaki rent richting de bal. Tanigaki draait met de bal, schiet en ... Stanislav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 11:1

84e minuut.
Tufanbeyli is nu in balbezit. Tufanbeyli geeft de bal voor. Yakışmaz probeert de bal met de borst te controleren. Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cantona geeft een hoge lob. Daar is Yediyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luis rent richting de bal. Tanigaki is nu in balbezit. Tanigaki draait met de bal, schiet en ... Stanislav bokst de bal weg.

87e minuut.
Alyanak is nu in balbezit. Bujag onderschept slim de pass. Bujag geeft een hoge lob. Klungelig pakt Palsanmäki de bal. Palsanmäki draait met de bal, schiet en ... Stanislav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palsanmäki rent richting de bal. Palsanmäki geeft een lange en hoge pass. Luis rent richting de bal. Luis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giyotin® Futbol Klübü 27%, Batitrakyaspor 73%.
Giyotin® Futbol Klübü - Batitrakyaspor 11:1