Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSTANBUL TuzlaUnited
BELA Tactiek yenilik
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
54 gemiddelde waardering 56
very good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Carneiro kopt de bal weg. Kampa speelt de bal door. Äckerle met een sublieme pass. Laxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos draait met de bal, schiet en ... Şanlısoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Atmodjo verovert de bal door een tackle van achteren. Atmodjo met een sublieme pass. Harvey met een sublieme pass. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilacha begaat een overtreding. Bosuyt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bosuyt wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - TuzlaUnited 0:1

37e minuut.
Klungelig pakt Groń de bal. Groń geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lokaj met de inworp. Bulutsuz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yerli springt en kopt de bal. Woyniłłowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vilacha kopt de bal weg. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lokaj schiet op doel. Carneiro kopt de bal weg. Groń probeert de bal met de borst te controleren. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - TuzlaUnited 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSTANBUL 69%, TuzlaUnited 31%.
İSTANBUL - TuzlaUnited 0:2

50e minuut.
Yerli probeert naar een medespeler te passen. Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz geeft de bal voor. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Pikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikal speelt de bal door. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel. Woyniłłowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Groń is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosuyt. Groń raakt geblesseerd tijdens het duel. Nowrotek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilacha verovert de bal door een tackle van achteren. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - TuzlaUnited 0:3

74e minuut.
Groń verovert de bal door een tackle van achteren. Groń geeft een lange en hoge pass. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - TuzlaUnited 1:3

83e minuut.
Bosuyt verovert de bal door een tackle van achteren. Bosuyt speelt de bal door. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli schiet op doel. Woyniłłowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - TuzlaUnited 1:4

84e minuut.
Yetişkin komt het veld opgelopen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleśniak komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Borgosz speelt de bal door. Koitorg is nu in balbezit. Koitorg geeft een lange en hoge pass. Nowrotek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSTANBUL 58%, TuzlaUnited 42%.
İSTANBUL - TuzlaUnited 1:4